BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 13:37

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: "The Golden Eagle" Tom Platz - Psikopat Bacak Antremanları!!
İletiTarih: 28 Ekm 2010, 18:48 
HeavyDuty
Yok böyle antrenman! Başarısızlık noktasını geçiyor desem yeri! Her zaman olduğu gibi sonuna kadar çalışılan yer gelişiyor ! Hipnozla Leg Extension yapmak.. İşte bunun gibi sonuna kadar zorlanan antrenmanlar neticesinde dünyanın en sağlam bacağı!

KARŞINIZDA ALTIN KARTAL!
Resim

Karluk bilgisayarda ki indirme programım çalışmıyor. İndirip başka siteye yükleyemiyorum sen halledersin kısa videolar zaten.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: "The Golden Eagle" Tom Platz - Psikopat Bacak Antremanla
İletiTarih: 28 Ekm 2010, 20:17 
mitokondri
Resim korkunc, jilet gibi hatlar:)
Facebook ta bu adama biri soru yoneltmisti o yillarda bacak yapmak bu kadar revacta degilken , nereden akliniza gelip calistiniz vs vs kocaa bir paragraf yazmis
Tom da 1 satir cevaplamis... O zaman cok dogru gelmisti :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2010, 20:44 
HeavyDuty
Hocam ne demişti onuda söyleyin :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 00:16 
Bu tip görüntüler beni vücut geliştirmeden soğutuyor arkadaşlar :) Düzgün yürüyemeyecek duruma gelene kadar bacak geliştirmek aklımın alamadığı bir nokta. Ama bir diğer başlıkta izlediğim synthol'ü patlayan adamı gördükten sonra aynen askerlik de olduğu gibi bodybuilding'de de mantık aramamaya başladım :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 01:48 
Karluk
Vaktim olsaydı Kevin Levrone'un sürat koşusu (sprint) veidosunu koyacaktım ama şu an yo, ilk fırsatta koyarım. Aşırı kas geliştirme dürtüsünü, isteğini eleştirmek ayrı bir durum bence, ayrıca konuşmalıyız.

Ben, Altın Kartal'ın başka bir fotoğrafı için size bu yazıyı öneriyorum: http://www.bodytr.com/2009/06/vucut-gel ... tkisi.html

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 04:43 
Resul
Bu adam pişik kremi kullanmadan yürüyemez. Daha kötüsü 10 aylık bebek gibi bacakları birbirine takılıp düşüyordur iki adımda bir....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 08:17 
mitokondri
heavy öncelikle tom kocaa bir paragraf soruya bir satır cevap vermiş komik olan oydu..yazdığım gibi ..o zaman mantıklı gelen oydu gibi bir şey yazmış....
birde daha önce sorduğun soruya fotoğraf makineme geldim baktım..tam bomba olmuş...linux yazmışım( bilgisayar işletim sistemi:)...makina ixus muş...anlamayan biri olarak iyi uydurmuşum ama dimi:)))))
bu arada arkadaşlar (sanırım resul olabilir) yurt dışındfa olanlar bulundukları şehirin filan resimlerini çekebiliirler...hatta heavy nin başlığınada yazmıştım biraz fotoğrafta koyun diye...her kes bulunduğu şehri farkli görür ....ben ankarayı ,karluk istanbulu bir diğeri yine istanbulun başka bir yerini......ressimleyebilir eğer başlarsanız bende ankarayı filan koyabilirim.. bir ara iohonede cok güzel bir application vardı resim deiştiryordunuz..bulunduğunuz yerin resmini gerçek zamanlı doğal çekip yolluyordunuz dünyanın farklı bir yerinde farklı birirnin çektiği resimde size geliyordu şehirler tr de gündüz orada gece vs.. kimi arabadan çekmiş..neyseço uzattım yazıyı...hemen tom platz ın bir iki özel resmiyle renklendirelim...

Eklentiler:
Dosya açıklaması: dr squat olar bilinen fred hatfield..
tom.jpg
tom.jpg [ 51.75 KiB | 737 defa görüntülendi ]
Dosya açıklaması: yeşil dev mi büyük bu adam mı..tabi şunuda itiraf etmek lazım vucutta ilaç olduğu sürce büyüksünüz ilaçları azaldığında sünger bob gibi küçülüyor insan hormon olduğu içn ömür boyu almak gerekli tabiki beliril uygulam şekilleriyle...küçük bir benzetme troid bezi alınan birini ömür boyu hap içmesi gibi.....
koca lou ferrigno nun bacaklar zaten zayıftır... çocuk gibi kalmış

tom 1.jpg
tom 1.jpg [ 33.69 KiB | 737 defa görüntülendi ]
Dosya açıklaması: evolotion
tom 2.jpg
tom 2.jpg [ 74.24 KiB | 737 defa görüntülendi ]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 13:02 
Karluk yazdı:
Aşırı kas geliştirme dürtüsünü, isteğini eleştirmek ayrı bir durum bence, ayrıca konuşmalıyız.

Aslında eleştirmemiştim ama itici bulunca tabii haklısın bu da bir çeşit eleştiri oluyor, ama sonuçta 5-6 yıldır body ile uğraşan biri olarak "body building" ne içindir ben hala çözebilmiş değilim... Bana göre body building "estetik açıdan göze hoş gelen vücut geliştirme sporudur", iş çığırından çıktıktan sonra o hangi kategoriye giriyor işte orasını anlayamıyorum. Belirttiğin gibi ayrıca tartışmak gerekir çünkü altında ciddi psikolojik nedenlerin de yattığı ortada. (Geliştikçe daha fazlasını istemek - doğal insan içgüdüsü)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 13:16 
HeavyDuty
Anlaşılmayacak bişey yok "dünyanın en sağlam bacağı" ünvanını alacak olsaydınız sizde düşünmeden bunu yapardınız.. O dönemde Tom Platz harici böyle bir bacak yoktu. Tom Platz'ın üst vücudu diğer vücutçularla kıyaslanınca baya kötüydü. Kolları küçük beli kalındı omuzları nispeten dardı... Oda öyle bir şey yaptı ki kendisinden 30 yıl sonra bile onu geçebilecek insan sayısı az.. Zira 80lerin üst vücutları hacim olarak çoktan geride bırakılırken..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 13:37 
Yo hayır böyle bir ünvan alacağımı bilsem hiç düşünmeden yapmazdım :) Nereden çıkartıyorsun bunları heavyduty :) Tamam adam yapmış helal olsun ama ben kendi açımdan görüşümü dile getirdim, bana göre itici, bu onu küçümsediğim anlamına gelmez...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2010, 15:17 
bacaklar süperdi.koşarken komik görünüyorlar.münzerin bir videosunu seyretmiştim koşarken koşarken zorlanıyor gibiydi

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Kas 2010, 01:12 
Bacakları tabiki inanılmaz şekilde çalıştırmak gerekiyor,iyi ve kaliteli bir vücut inşa etmek istiyorsanız bu gelişim bacaklardan başlıyor. O yuzden bacakları eşşek yüküyle yüklemek gerekiyor. Bu adamlar doğru yapıyorlar. Tek sorun kullandıkları kimyasallar ve steroidler :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Kas 2010, 13:08 
HeavyDuty
Tom Platz örneği bacağa önem verilirse üst vücutta gelişir örneğine en zıt durum :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Kas 2010, 13:10 
Hepimiz etrafimiza kendi penceremizden bakiyoruz. Ben de cok iri adamlara bakip dudak bukuyorum bazen. "Bu kadar kimyasal kullanip butun hayatini bu isin ekseninde yasamak ne sacma" falan diye dusundugum oluyor. Ama eger gelismeye musait bir genetigim olsaydi belki ben de bu yoldan giderdim? Platz gibi guclu bacaklarim olsaydi buyuk ihtimalle ben de gelisebildikleri kadar zorlardim herhalde.

Benim genetigim VG'ye pek uygun degil ama antrenmanlardan buyuk keyif aliyorum. Benden cok daha hacimli-guclu olanlar da bana bakip "ben boyle genetiksiz olsam yillar once birakirdim" diyebilirler mesela.

Herhangi bir konuda dunya capinda olabilmek herkesin bahtinda yok. Cogunluk takdir etmese bile, bu payeye erisme sansi varsa bence deger.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: "The Golden Eagle" Tom Platz - Psikopat Bacak Antremanları!!
İletiTarih: 13 Haz 2011, 14:01 
VIKING
Anlaşılmayacak bir şey yok; bu o adamların mesleği ve vücutgeliştirmede en iyi olmak için gereken kıstaslar belli. Ne bileyim mesela aklıma Nevin Yanıt geldi bir sprinter olmasına rağmen vücutçu gibi fiziği var; dışarıdan birine itici geliyor diye o görüntüyü reddedemez çünkü başarı için öyle bir fizik şart, benzer olarak futbolcular mesela koca koaca bacaklar ve kalçalara sahiptirler vb. uzayıp gider. Meslek ile hobiyi karıştırmayın.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi