BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 12:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Son izlediğiniz film ve notunuz
İletiTarih: 10 Şub 2010, 21:15 
Resul
Bu başlıkta en son izlediğimiz filmi ve film hakkında kısaca notumuzu verebiliriz diye düşündüm. İlk benden gelsin;

En son Dark Knight'ı izledim. Filmi izledikten sonra kanaatim bu filmin IMDB'deki 8.9 puanının en azından 1 puanlık kısmının sırf film gösterime girmeden önce Heath Ledger'ın ölmesine bağlı olduğu yönünde. Film ancak eğlendirebilecek bir film, 8.9 puanla alakası bile yok. Klasik çizgi roman uyarlaması. Tek fark Joker'in daha karanlık bir kişilik olarak sergilenmesi. Görsel yönden film bir Örümcek Adam 2 kadar iyi değil. Christopher Nolan özet olarak Memento'dan beri çok iyi bir iş çıkaramadı, fakat nedense sırf Memento etkisinden dolayı yaptığı her film abartılıyor, ya da Heath Ledger'ın ölümü türü bir şey denk geliyor. Ayrıca Batman Joker'e göre daha kişiliksiz bir portre olarak karşımıza çıkıyor. Film notum: 7.4

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Son izlediğiniz film ve notunuz
İletiTarih: 10 Şub 2010, 21:31 
Karluk
Güzel ve sıkça güncellenecek gibi görünen bir başlık, sabitliyorum.

Ben en son Vanilla Sky'ı izledim. Filmin IMDB puanı 6.9/10 ama bence daha fazlasını hak ediyor. Filmin çok sağlam mesajları var ve film bittikten sonra ister istemez film üzerinde düşünüyorsunuz. Bence bilim kurgu filmleri arasında çok özel bir yeri var bu filmin aynı zamanda içindeki aşk unsuru da o kadar iyi işlenmiş ki bilim kurgu filmi mi aşk filmi mi karar veremiyorsunuz. Herkese, izlemesini tavsiye ederim.

Resim

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 22:18 
Don't Stay
The Curious Case Of Benjamin Button adlı filmi izledim geçenlerde. Filmin başrolünde Brad Pitt oynuyor. Filmin konusu, 80 yaşında ki bir insan vücuduna ve hastalıklarına sahip bir bebek olarak doğan Brad Pitt gün geçtikçe gençleşiyor ve yeni aşklara yelken açıyor. O, gün gençtikçe gençleşirken, bütün sevdikleride yaşlanıyor. En sonunda sevdiği kadının kollarında, bebek olarak hayata gözlerini yumuyor. "Boş vaktim çok" diyen varsa izlesin. Benim izleyeceğim bir film türü olmamasına rağmen sıkılmadan izledim ama bana bir şey öğretti mi ya da kazandırdı mı diye sorarsanız tamamen boş bir filmdi. İzlemenizi önermiyorum yani.

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Şub 2010, 17:32 
r2dependent
En son izlediğim filmin adı Blood And Bone anlamı kan ve kemik. Ölen arkadaşına verdiği sözü yerine getirmek için bir adamın Los Angeles’da ki dövüşlere katılmasını konu alan aksiyon dolu bir film. Filmin IMDB Puanı 6.8/10 olmasına rağmen film bence daha fazla puana layık. Film sonunda Cengiz Han'dan da bir mesaj veriyor. Başrolde ise Michael Jai White oynuyor. Ben şahsen filmi çok beğendim. Dövüş sahnelerinden hoşlanıyorsanız eğer mutlaka izleyin derim. :iyioldu:
Resim

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!

MİTHAT CEMAL KUNTAY

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Şub 2010, 20:38 
Don't Stay
Hafta sonu 4-5 film birden izledim ama bir tanesi öyle dandikti ki ondan bahsetmek istiyorum :D Filmin ismi Phantom Racer... http://www.sinemalar.com/film/63522/Phantom-Racer/ buradan IMDM puanına ve yorumlara bakabilirsiniz. Ben açıkçası 40 dakikadan fazla izlemedim :D

Diğer izlediklerimde yeni yapımlardı korku ve aksiyon filmleriydi. Valla ben anlamadım bu yeni filmlerde hep bir eksiklik var. Tat alamıyorum çoğu izlediğim filmden artık.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Şub 2010, 21:02 
Resul
Hocam resmine falan baktım filmin, valla her şeyden önce böyle bir filmi bulmayı nasıl başardın orası ayrı muamma. Sana Hayao Miyazaki filmlerini öneririm. Anime tarzında olmalarına rağmen gerçek filmlerden iyiler.

Bu arada son izlediğim filmlerden birisi; "Barefoot Gen"-"Çıplak Ayaklı Gen" film esasında Keiji Nakazawa'nın manga serisine dayanıyor. Mükemmel bir film. Filmi izlerken gerçek Türk kültürü ile Japonlar'ın kültürü arasındaki benzerlikler de dikkatimi çekti. Filme verdiğim not 8.3. Herkese tavsiye ederim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Şub 2010, 21:11 
Karluk
Ben de dün Yardıç Dredd (Judge Dredd)'i izledim, IMDB 4.9/10 vermiş. Yav aman aman bir film değil, klasik Stallone filmi, oturup patlamış mısırla izleyesin geliyor. Stallone her zamanki gibi "sert ve sıkı" adam, milletin canına okuyor. Keyifle izledim ama ne yalan söyliyim.
:sersemavci:

Resim

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Şub 2010, 23:25 
Don't Stay
İlşad abi, bende izleyeceğim bu Yargıç Dredd'i. :D Sylvester Stallone ne de olsa :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Bound by Honor
İletiTarih: 09 Mar 2010, 13:46 
Karluk
Bu filmi geçen gün tekrar izledim, beni hiç sıkmadan kendini tekrar izletti. CNBC-E'de altyazılı olarak izledim ki bunun çeşitli avantajları var, en basitinden Magic Mike'ın "Ora lei" deyişini orijinalinden duymak ayrı bir keyif.

Film bir dram ve hapishane filmi diyebiliriz. Filmde aslında üç ayrı kişinin birbiriyle ilişkili olan hikayesi ele alınıyor (bir mahkûm, bir polis ve bir ressam; Miklo, Cruz ve Paco). Benim çok beğendiğim bir film. Şu anki IMDB puanı 7.7/10

Eklentiler:
Dosya açıklaması: "Bound by Honor 'Blood in Blood Out' " filminin afişi.
blood-in-blood-out-bound-by-honor.jpg
blood-in-blood-out-bound-by-honor.jpg [ 40.56 KiB | 1073 defa görüntülendi ]

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Mar 2010, 16:15 
Çıddırık
Ninjanın intikamı isimli filmi izledim.Testereyi andıran sahneleri olsada,izlemekten büyük keyf aldığım bir filmdi.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Mar 2010, 18:19 
mitokondri
ben Alice Harikalar diyarında filmine gittim:) sadece vakit geçirmek için fena değil...

film dışında ben daha çok hazır çekilmiş dizi filmleri çok izliyorum bu aralar

sizede tavsiye edebileceğim eğer sadece orjinal film alırım diyorsanız
D&R DA MİAMİ VİCE 1 VE 2 SEZON 6 DVD
SADECE 8 TL
EVET BOŞ DVD FİYATINA :)

onları aldım izliyorum eski ama çok kaliteli çekilmiş özellikle müzikler, acaip kaliteli
bir dönem don johnson ın stili neydi öyle:)

takım elbise içine tshirt, ayakkabılar çorapsız filan adam tek kelimeyle ekoldu
süper bir spor araba

eğer çakma dizi olsun ucuz olsun derseniz son dönem flashforward, dexter ( dexter jacksonla alakası yok) kesin izleyin

Eklentiler:
Dosya açıklaması: MİAMİ VİCE BENCE MÜZİKLERİ ÇEKİMLERİ İLE 80 LERİN ÇOOOOOK ÖTESİNDE
Miami-Vice-Wallpaper-miami-vice-784335_1280_960.jpg
Miami-Vice-Wallpaper-miami-vice-784335_1280_960.jpg [ 35.17 KiB | 1036 defa görüntülendi ]
Dosya açıklaması: FLAS FORWARD LOST YAPIMCISINDAN BENZER BİR FENOMEN
flashforward-poster.jpg
flashforward-poster.jpg [ 17.96 KiB | 1036 defa görüntülendi ]
Dosya açıklaması: DEXTER KENDİSİ ADLİ TIPTA GÖREVLİ BİR SERİ KATİL AMA SADECE YARGIDAN KURTULMUŞ KATİLLERİ ÖLDÜRÜYOR...HAFİF PSİKOPAT:) AMA 2 SEZONDA SÜPER BİR HATUN GÖTÜRÜYOR:)
dexterS2.jpg
dexterS2.jpg [ 45.1 KiB | 1036 defa görüntülendi ]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Mar 2010, 22:20 
En son Eyyvah Eyvah'ı izledim. Nasıl söylesem, sıcacık bir film. Samimi... Hani, Dondurmam Gaymak'taki samimiyet var. "Bizden" bir film. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Seneler sonra, sinemada izleyip de pişman olmadığım ilk Türk filmi diyebilirim. Kaldı ki, vizyona giren Türk filmlerinin yarısından fazlasını sinemada izlerim. Süper film mi, değil. Ama izleyip de "keyif almayanın" bilet parasını ödeyeceğim. (Yerseniz)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Nis 2010, 14:01 
r2dependent
İzlediğim son film Ninja Assassin. Konusu, dövüş sahneleri çok güzeldi. Başrolde Sung Kang oynuyor. Dövüş tekniklerini görünce o sahneyi geri alıp bir kere daha izleyesiniz geliyor.:D Birde film aşırı derece kanlı bir film sanki çeşmeden kan akıyor gibiydi. Zaten filme +18 sınırlaması koymuşlar. IMBD puanı 6.4/10 bence film 10 üzerinden 8.
Resim

MİTHAT CEMAL KUNTAY

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Nis 2010, 14:16 
Karluk
+18 sınırı seni durduramamış R2 :D

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Nis 2010, 17:02 
r2dependent
Karluk yazdı:
+18 sınırı seni durduramamış R2 :D

Nerde aksiyon orada R2 :triniti: . Heheyt be durdurmayın beni. Açın gençlerin önünü.
Gaza mı geldim ne? :D

MİTHAT CEMAL KUNTAY

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi