BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 13:21

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Son izlediğiniz film ve notunuz
İletiTarih: 26 Arl 2011, 15:37 
lia_marilis
En son Yaşamın Şifresi filmini izledim . Bir trende patlayan bombayı koyan kişiyi bulmak için hayatını kaybetmiş bir askeri kullanarak bomba patlamadan önce o trende bulunan birinin ruhu yerine .... çok karmaşık :) en iyisi izleyin . Notum 10 üzerinden 5

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Arl 2011, 10:26 
mitokondri
10 üzerinden 5 vermişşin birde bize eziyet çekin diyorsun......derken biraz yorumlara gözattım film için fena değil , hatta en ilginç senaryo diyenler de var ( jeniferlopezin oynadığı the cell e benziyor olabilir) konu ilgimi çekti bende bir ara bakıcağım

Eklentiler:
Yasam-Sifresinin-Ilk-5-Dakikasi-Yayinlandi-1300204485.jpg
Yasam-Sifresinin-Ilk-5-Dakikasi-Yayinlandi-1300204485.jpg [ 14.94 KiB | 106 defa görüntülendi ]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Arl 2011, 12:44 
lia_marilis
Evet ilginç bir film , insan beyni öldükten sonra yaşadığı son 8 dakikayı kayıtlı tutuyormuş , silinmiyormuş . Burdan yola çıkarak bir teknoloji geliştirmişler ve mesela bir olay esnasında orada bulunan birinin cesedini kullanarak son 8 dakikayı inceliyorlar , görüntü alıyorlar yani . Çok garip bir film . Belki gerçekten birgün böyle bir teknoloji geliştirilerek olayların oluş sebebini bulmayı kolaylaştırabilirler . İnanıyorum ben buna , bir müslüman olarak Allah(c.c) böyle birşey yaptıysa mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum .

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Arl 2011, 14:30 
mitokondri
lia_marilis yazdı:
Evet ilginç bir film , insan beyni öldükten sonra yaşadığı son 8 dakikayı kayıtlı tutuyormuş , silinmiyormuş . Burdan yola çıkarak bir teknoloji geliştirmişler ve mesela bir olay esnasında orada bulunan birinin cesedini kullanarak son 8 dakikayı inceliyorlar , görüntü alıyorlar yani . Çok garip bir film . Belki gerçekten birgün böyle bir teknoloji geliştirilerek olayların oluş sebebini bulmayı kolaylaştırabilirler . İnanıyorum ben buna , bir müslüman olarak Allah(c.c) böyle birşey yaptıysa mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum .

hımm geri dönüşüm kutusu boşalmıyor yanii hard diskten kayıt:)
yanlız bu ciddi olmaybilir..will smith in wid wild west diye uyduruuuk bir filmi vardı orada da göz merceğinde aslı kalan son görüntüden adamların nasıl öldürüldüklerini buluyorlardı ..hani konu yeri gelmişken ekliiiiim dedim, filmin tek güzel yanı selma hayek ti yanlış hatılamıyorsam :dahiyaneyazi:

Eklentiler:
MV5BNDI5NDk5MjgxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjI1MTUyMQ@@__V1__SY317_CR6,0,214,317_.jpg
MV5BNDI5NDk5MjgxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjI1MTUyMQ@@__V1__SY317_CR6,0,214,317_.jpg [ 17.93 KiB | 95 defa görüntülendi ]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Arl 2011, 14:39 
Karluk
Bence de bir tek Selma Hayek'ti :D Ben şimdilerde bazı tavsiye filmleri izlemek istiyorum ama yalnız film izleyememe sorunum olduğu için bekletiyorum :)

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Arl 2011, 20:10 
Don't Stay
Karluk yazdı:
Bence de bir tek Selma Hayek'ti :D Ben şimdilerde bazı tavsiye filmleri izlemek istiyorum ama yalnız film izleyememe sorunum olduğu için bekletiyorum :)

Film izlerken uyuyanlardan değilsen, geleyim yanına izliyelim. :ilerii:

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Arl 2011, 21:58 
Karluk
Uyumam da uyutmam da, at'la gel Don't Stay :P

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Oca 2012, 21:00 
anemon
"
Eklenti:
kızkardeş.jpg
kızkardeş.jpg [ 9.55 KiB | 70 defa görüntülendi ]

Ben izledim ve beğendim, size de öneriyorum arkadaşlar.

KIZKARDEŞİMİN HİKAYESİ

"Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti - bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı bugüne dek.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Oca 2012, 12:53 
Karluk
Uzun zamandır film izleyen yok herhalde :)

Ben tek başıma film izleyemem de ondan yazmıyorum ama film önerilerini de takip ediyorum buradan.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Oca 2012, 17:06 
lia_marilis
Kardeşimin Hikayesi çok duygusal bir filme benziyor , ilgimi çekti ama izlemek istemiyorum :) ağlarım

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Oca 2012, 17:35 
Shotokan
Eve hd kablo tv çektirdim..daha doğrusu var olan kabloya hd eklettim. 120 ekran bir de led tv aldım.

Ngc wild den nat geo adventure'ye BBC den discovery e kadar ne kadar belgesel varsa, aslan kaplan üstüme atlayacakmış gibi tetikte izliyorum :)

Bu aralar tek izlediğim filmler bunlar. Kafam dinleniyor cidden. :) BBC de avrupa gezisi yaparak mutfaklarda yemek yapılmasını yayınlayan bir adam var, onu izleyerek çeşitli akdeniz yemeklerini yapmayı deniyorum :) keyifliymiş ha..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Oca 2012, 13:43 
yolanda
Shotokan yazdı:
Eve hd kablo tv çektirdim..daha doğrusu var olan kabloya hd eklettim. 120 ekran bir de led tv aldım.

Ngc wild den nat geo adventure'ye BBC den discovery e kadar ne kadar belgesel varsa, aslan kaplan üstüme atlayacakmış gibi tetikte izliyorum :)

Bu aralar tek izlediğim filmler bunlar. Kafam dinleniyor cidden. :) BBC de avrupa gezisi yaparak mutfaklarda yemek yapılmasını yayınlayan bir adam var, onu izleyerek çeşitli akdeniz yemeklerini yapmayı deniyorum :) keyifliymiş ha..

evet shotokan bbc hd deki o amcayı bende izledim. geçen program tüm akdeniz ülkelerini dolaştı.
benim en çok ilgimi çeken malzemelerin bir kısmını havanda dövüp yemeğe katan faslı kadınlar ve havanları. yalnız ne yazık ki biraz da geç saat olduğu için yemek tariflerini not alamadım. o levrekin içindeki dolguyu hatırlıyor musun hani ızgara olan :ascibasi:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Oca 2012, 17:00 
teddy bear
Son iki senedir pek yeni film izlemedim kısıtlı vaktimi dizilere ayırıyorum da.

Stalingrad (1993)

Bu filmi 879765. izleyişim, herkese tavsiye ederim. Bu filmi görmeden savaş filmi izledim diyemezsiniz o kadar güzeldir. :)
Film Almanca çekildi, filmi ingilizce ya da türkçe dublajlı izleyenler şüphesiz onlar için cehennem azabı vardır. :P

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Oca 2012, 18:19 
lia_marilis
Gallipoli belgeselini izledim . Geç oldu biraz . Beklediğim kadar güzel değildi . Daha ayrıntılı ve çarpıcı hikayelere yer verilebilirdi . Çok yüzeysel olmuş . Savaştan sağ çıkan askerlerin mektupları yazışmaları üzerinden ilerleyen bir belgesel-film . Notum 10 üzerinden 6 .

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2012, 07:53 
Dün akşam Justin Timberlake'nin oynadığı 'zamana karşı' filmini izledim. İnsanların 25 yaşından sonra hiç yaşlanmadığı ama yaşama devam edebilmek için para değil zaman kazanmak zorunda olduğu bir dünya anlatılıyor. Konu çok ilginç gelmişti başta... Ama sonra bir Robin Hood masalına dönüştü. İlginç bir senaryo olabilirmiş ama devamını getirememişler . Ayrıca durağan ve kopuk bir filmdi.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi