BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 12:42

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Son izlediğiniz film ve notunuz
İletiTarih: 26 Oca 2012, 11:13 
Shotokan
Yolanda maalesef not almadım. Ben akdeniz yemekleri ile çok ilgilendim aslında kum midyelerini tavaya koyup biber zeytinyağı vs. ile kavurup makarnaya karıştırmalarını çok beğendim.Tüm yemeklerde full zeytinyağı müthiş birşey.

Diğer kanalları da dolaştığım için,ve çalışan bir insan olduğum için, bazı yerleri kaçırmış olabilirim. Ama belli aralıklarla tekrarı yayınlandığı için haftasonları evde oturup izleyebiliyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Oca 2012, 14:29 
mitokondri
mutanni yazdı:
Dün akşam Justin Timberlake'nin oynadığı 'zamana karşı' filmini izledim. İnsanların 25 yaşından sonra hiç yaşlanmadığı ama yaşama devam edebilmek için para değil zaman kazanmak zorunda olduğu bir dünya anlatılıyor. Konu çok ilginç gelmişti başta... Ama sonra bir Robin Hood masalına dönüştü. İlginç bir senaryo olabilirmiş ama devamını getirememişler . Ayrıca durağan ve kopuk bir filmdi.

Mutanni hic sorma konusu ilginc diye sinemada 4 kisi 48 tl para verip izleme gafletine dustuk bu filmi....konusu ve kactiklar spor araba haric hiiiiiic bisi yok filmde:)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Şub 2012, 12:57 
anemon
Son olarak İncir Reçeli filmini izledim arkadaşlar, sonunda biraz ağlamakla beraber güzel bir filmdi, öneriyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Şub 2012, 22:21 
neveryield
en son olarak az önce undisputed serisini izledim dövüş sevenlere tavsiye ediceğim gayet güzel bir seri puanım 7/10 :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Şub 2012, 18:36 
Don't Stay
Dün gece Vanilla Sky ile The Pursuit of Happyness'i izledim. Vanilla Sky'ın eksik yönleri vardı, konu daha iyi işlenebilirdi. Vanilla Sky'ı izleyin, vakit kaybı değil kesinlikle. 10 üzerinden 7 veriyorum. The Pursuit of Happyness ise benim tarzım olan bir film değildi fazla. Filmlere ağlamayı severim, ağlamak istedim ama o kadar da etkilemedi bu film beni. Bu da basit biten filmlerden sayılabilir. Kendi türü içinde ele alacak olursam 10 üzerinden 6.5 verebilirim. İki filmde, bir kerelik izlenecek filmlerdendi.

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Mar 2012, 07:36 
Resul
Son izlediğim film Awakenings. Başrollerini Robert De Niro ve Robin Williams'ın paylaştığı bir film. Robert De Niro'nun neden yaşayan en büyük aktör olduğunu bir kez daha farkettiren bir film. Konusuna fazla girmiyorum, tıpla ilgili diyelim. Filmin kendisine 10 üzerinden 7.2 verirdim fakat Robert De Niro öyle bir canlandırıyor ki karakteri sırf onun karakteri filmi olağanüstü bir havaya sokuyor. 9.2/10 notu veriyor ve herkese tavsiye ediyorum. Robert De Niro'nun en iyi oyunculuğu bu filmde dersem abartmış olmam sanırım.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Mar 2012, 18:52 
lia_marilis
Wrong Turn 4'ü izleyecem bu akşam . Tek başıma :) . Hem korkuyorum hem izliyorum . İlk üç filmini izlemiştim , ilk ikisini beğenmiştim . Bakalım son filmi nasıl olmuş ...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Mar 2012, 23:45 
Don't Stay
En son konuya 1 ay önce yazmışım, tabii geçen bu sürede birçok film izledim ancak buraya yazmayı unutmuşum. Dün akşam August Rush'ı izledik arkadaşımla. Bu tür film çok izlemem ancak gitar çaldığım için izliyeyim bu filmi dedim. Film biraz daha gerçekçi olsaydı insana hırs yaptıracak bir yapım olabilirdi ancak öyle değildi. Boş vakitte izlenebilir bir film. Benim gibi ağır bir eleştirmen değilseniz bu filmi çok beğenebilirsiniz. Sizin açınızdan puanım 10 üzerinden 7,5. Kendi açımdan ise 6.7 puan veriyorum. :-)

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Nis 2012, 17:27 
bambina
The Wrath of Titans / Titanların Öfkesi

Sinemada üç boyutlu olarak izledim. Evde bilgisayarda izlesem bu kadar keyif almazdım. Yunan mitolojisine aşinaysanız daha çok seveceğiniz fantastik bir macera filmi. Ralph Fiennes yaşlansa da karizmasından bir şey kaybetmemiş. 10 üzerinden 7.

Ayrıca ben okyanus ve ada temalı filmleri ve kitapları seviyorum. Aklınıza gelirse, seyrettikçe, okudukça tavsiyede bulunabilirsiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi