BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 13:14

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Hammaddeler.com
İletiTarih: 05 Ekm 2010, 09:04 
Merhaba arkadaşlar,

Ben hammaddeler.com da teknik satış danışmanı olarak çalışmaktayım. Ben ve diğer ekip arkadaşlarım merak ettiğiniz her konuda size yardımcı olmaya hazır.http://magaza.hammaddeler.com sitemizi ziyaret edebilir.Bize merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hammaddeler.com / Gıda departmanı

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Hammaddeler.com
İletiTarih: 05 Ekm 2010, 10:53 
Karluk
Aslı merhaba,
Biz, hammaddeler.com'u -neredeyse- açıldığı günden beri biliyoruz. Öyle ki, herkes herkese bahsetmiştir bu siteden. Çünkü iyi fiyata konsantre whey satıyordunuz ve birkaç sporcu besin maddesini daha satıyordunuz.

Daha sonra, hammaddeler.com'un, adına uygun olarak sattığı "açık" (açık dedim çünkü 1 kilo markalı nohut yerine, bir çuval nohutu açıp 5 kilo satmak gibiydi sizinkisi) sporcu besin hammaddelerini kaldırıp, yerlerine birtakım markaların ürününü koyduğunu gözlemledik. Bu durum, benim daha önce de forumda ifade ettiğim gibi: "Hammaddeler.com'un, sporcu besinler hususunda, kendi kendinin ipini çekmesiydi." Eminim bu görüşüme katılan onlarca sporcu olacaktır.

Kısa bir zaman önce (yani birkaç gün önce bizim forumun üyesi HeavyDuty'nin verdiği bir haberle), hammaddeler.com'un, markalı ürünleri satıştan kaldırmasa da tekrar eskisi gibi satış yaptığını fakat (aradan geçen zaman düşünülünce, normal de karşılanabilecek) eskiye nazaran bir fiyat artışına gittiğini gördük.

Tüm bunların sebebi nedir? Bunu öğrenmeyi isterdim. Bir de, son yazımda örneklendirmeli olarak açıklamıştım; supplementler.com, protein7com gibi bayiler ve distrübütörlerdeki fiyatlar çok pahalı. Bu, neden böyle? Ayrıca, yerli markalar da -sanırım- sadece hammaddelerini -sizin gibi- dışarıdan satın alıyorlar fakat mamül ürünlerini neredeyse -ve hatta yer yer- ithal ürünlerden bile pahalı satıyorlar. Neden böyledir bu? Tüm suç devletin mi?

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Ekm 2010, 15:55 
Merhaba Karluk,
Öncelikle açık ambalajı satıştan kaldırmamızın sebebi üretim izniyle ilgili birtakım sorunlar yaşamamızdır.Şuanda kendi ithal ettiğimiz ürünleri başka bir firma tarafından fason üretim yaptırmaktayız.Diğer sitelerde fiyatın yüksek olması konusuna gelince bu ürünlerin belli bir satış fiyatı var.Yani ithal ettiğimiz firma tarafından bize önerilen fiyatlarda satış yapmaktayız.Bu fiyatların üstüne çıkamıyoruz.Diğer firmaların nasıl bukadar yüksek fiyata sattıkları konusunda yorum yapmasak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Hammaddeler.com/Gıda Departmanı

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Ekm 2010, 10:17 
Gerçekten ülkemizde spor ve egzersiz yapıp vücutlarını forma sokmak isteyen gençler yaşlılar büyükler ülkemizde çok mağdur durumdalar. Ancak ülkemiz ekonomik şartları 24 avrupa ülkesindende beter durumda. Özellikle gençlerin hali perişan.

Ev kiraları geçim derdi çalışma şartlarının ağirliği kesinlikle bütün bedenımız ve ruhumuz yıpranıyor.

Birde bu kadar kısıtlı imkanlarla vakit darlığı ve yetersiz beslenmenin yanında aynı zamanda insanların yaşamak için kazandıkları para düşük olduğu için zaten bir çok insan bu tarz ürünleri almak istesede alamıyor.

Bu tarz ürünlere rağbet edecek düşük gelirli kişilerde ülkemizdeki aşırı vergilerin ve firmaların aşırı kar politikalarının kurbanı oluyorlar.

Bende yukarıdaki yazıları okudugumda karluk'a hak verdim. Çünkü içimizde 100 kişiden 20 kişi çok rahat bir şekilde bu ürünleri alıp kullanıyor.

Firmalarda fahiş bir şekilde kar ediyorlar. Sizin firmanız yapmasa bile, bir başka firma saçma sapan reklamlarla insanları kandırıyor ve inanılmaz kar elde ediyorlar.

Salon hocalarıda bu işin tuzu biberi.

Burada anlatılmak istenen bu olumsuzlukların düzeltilmesiydi, çünkü eğer yüz kişiden 10 kişi sizden alışveriş yapıyorsa bu oranlar neden 50-60 kişilere çıkmasın.

Hem ülkemizdeki kendi imkanlarını seferber eden egzersiz severler ve vücut sağlıgına önem gösteren insanlar için, hemde ortayas ve uzeri insanlar için üzülüyorum.

saygılar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Ekm 2010, 20:04 
asli yazdı:
Merhaba arkadaşlar,

Ben hammaddeler.com da teknik satış danışmanı olarak çalışmaktayım. Ben ve diğer ekip arkadaşlarım merak ettiğiniz her konuda size yardımcı olmaya hazır.http://magaza.hammaddeler.com sitemizi ziyaret edebilir.Bize merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Aslı hanım, sitenizi incelediğimde c vitamini satışınızın 25 kg.lık torbalarla yapıldığını gördüm. Acaba bu ürünü kilo ile sipariş etmemiz olasımıdır?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Ekm 2010, 11:04 
HeavyDuty
Hammaddeler.com benim sürekli alışveriş yaptığım güzel bir siteyDİ. Marka ürün satan sitelere dönüşünceyedek. 5 Kg Whey 140 liraydı şuan oldu 175 lira. Bence bu fiyatın sebebi aradan geçen süreyle kesinlikle alakalı değil. Sunulan markaların da satılması politikası. Hammaddeler isimli bir sitede marka satılmasınında sebebini anlamış değilim. Pazarın büyüklüğünü fark edip girmek istediniz sanırım. Fakat maalesef kimse buradan alışveriş yapmaz. Sadece marka sporcu gıdası satan internet dükkanları mevcutken..

Ben sporcu gıdasını en çok araştıran kişilerden bir tanesiyim. Bu forumda bu konuda çok yazılar yazdım. Hammaddelerden alınması gerektiğiyle ilgili bir yazımda mevcuttu. Gel gelelim şuan için düşüncemi değiştiriyorum.

Hammaddeler 5 kg konst. whey'i 175 liraya almak yerine
Hardline 3.5 Kg wheyi 180 liraya alın
yada
Redis Nutritie 2 Kg 80 Lira alın.

Hammaddeler bence büyük bir yanlış yaptı. Bu markaları sitesine doldurmak yerine gider izole whey getirtebilirdi. Şuan sattıklarınız eczanelerde bile var oysa açık sattığınız sadece sizde vardı..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Ekm 2010, 20:02 
arkadaşlar bırakın tozu mozu..tavuk yiyin kırmızı et yiyin yumurta yiyin.hakkıyla beslenilirse yeterde artar bile..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Ekm 2010, 22:45 
HeavyDuty
Kesinlikle katılıyorum Cem hocamıza.. İnsan vucuduna tavuktan farklı etkiler vermez bu ekürünler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Ekm 2010, 09:19 
mutanni yazdı:
asli yazdı:
Merhaba arkadaşlar,

Aslı hanım, sitenizi incelediğimde c vitamini satışınızın 25 kg.lık torbalarla yapıldığını gördüm. Acaba bu ürünü kilo ile sipariş etmemiz olasımıdır?

Merhaba,

Maalesef C vitamini satışlarımız şuan için 25 kg'dır. İlerleyen zamanarda kiloluk ambalajlarımızın satışı olduğu taktirde sizi bilgilendiririm. İyi günler dilerim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Ekm 2010, 12:39 
Teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Ekm 2010, 15:59 
İşe diğer markaları satış portföyünüzden çıkartmakla ve hammaddeleri insancıl miktarlarda satışa sunarak başlayabilirsiniz. 20 kilo kreatin almamızı beklemeyin lütfen.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi