Merhabalar ;
Sitenize yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler edindim.Bu zamana kadar yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu öğrendim.Öncelikle İlşad bey' e teşekkür ederek başlamak istiyorum...
Son zamanlarda,özellikle son 5 ayda inanılmaz kilo almaya başladım.Bunun en büyük etkeni ise stresli bir işimin olması.Düzensiz yemekler,tatlı ağırlıklı beslenmeler(malum enerjiye ihtiyacınız var) sonunda beni 89 kilodan 103 kiloya taşıdı. Boyum 190, göbek ve baldır kısımlarında yağlanma daha çok.Ve artık pantolon seçiminde "daha büyüğü yok mu "sorularını sormaya başlamanın sınırına dayandım.İnanılmaz bir tatlı isteği var bende.Bunu son zamanlarda meyvelerden almaya başladım. Portakal ve elma olarak.Çikolatadan iyidir diye düşünüyorum.
Son bir kaç gündür de bu siteyi keşfettim ve ilşad bey ile mail yoluyla haberleşiyorum.
Etrafta hızlı zayıflama önerileri olarak
haplar,jeller,altın çilekler gibi şeyler var.Bunlar "kesin verirsiniz" gibi iddialar ile satılmakta.Malum ülkemizin insanı olduğumuz için kolaya kaçma gibi bir durum oluyor.Ve spor yapmadan "aman eriteyim gitsin" diyoruz.Ve çareyi haplarda arıyoruz.
Şimdi benim bir sorum var sizlere ;
Herkes için nasıl bir yol izlenmeli ve nasıl bir programa uyulmalı ? Ben şahsen
http://www.bodytr.com/2010/12/evde-nasi ... pilir.htmllinkteki hareketleri yapmaya başladım. her bir hareketi 3x15 olarak yapacağım artık..
spor salonlarına gelince,herkese güven olmuyor maalesef...bu çok uzun bir konu olduğu için kısa geçtim...
evet farklı önerilerinizi merakla bekliyorum

...
saygılarımla