BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 12:30

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 482 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yeni Gelenler
İletiTarih: 04 Şub 2010, 23:36 
Karluk
Aramıza yeni katılan üyelerimiz, ilk olarak, kendilerini bu başlıkta tanıtabilirler. Kendinizi istediğiniz gibi tanıtın, isterseniz kısa bir merhaba isterseniz sizi daha yakından tanımamızı sağlayacak şeyler yazın: yaş, cinsiyet, meslek bilgileri, hobiler, ilgi alanları vb.

Ben BodyTR sitesinin editörü İlşad, İstanbul'da yaşıyorum. Sporu ve edebiyatı severim. Bu forumun çok güzel olacağını düşünüyorum.
Herkese merhaba!

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Yeni Gelenler
İletiTarih: 05 Şub 2010, 00:23 

Merhaba benim adim Yagmur, erkegim, 18 yasindaym ve Londrada yasiyorum. Su an lise sondayim artik bu sene iyi giderse insallah eylulde geldigimde uni ye baslycam. Ilsad abiyle onceden baska bir forumda tanismistik, sonradan msnde konusup bodytr.com sitesinin sahibi ve editoru oldugunu ogrendim. Harketli bir spor hayatm var, 7 sene karete, 1 sene kungfu ve su an 3 senedir sadece free running/parkour sporuyla ilgileniyorum, bu spor turkiyede daha yeni yeni yayilmaya basladi ama avrupada patlamis durumda. Kendimi su an bu spora adamis durumdayim ve ilerde filimlerde aksiyon dublorluk yapmayi umuyorum..hayal ediyorum:P Evde bos zamanlarimda kondisyon calismayi seviyorum, agrlik calismiyorum kendi vucudumun agrlgni kullnarak egzersiz yapmayi tercih ediyorum.
Sitede Ilsad abinin yazdigi harika ve faydalanabilincek birsuru yazilar var fakat onlari okumak icin fazla zaman ayirmiyorum ama bundan sonra ayiracagim, bu forumun siteye cok buyuk katki sagliycagni dusunuyorum, neyse simdilik benden bu kadar kendinize iyi bakin, hoscakalin dostcakalin;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Şub 2010, 00:38 
Karluk
YagmurParkour yazdı:
Merhaba benim adim Yagmur, erkegim, 18 yasindaym ve Londrada yasiyorum. Su an lise sondayim artik bu sene iyi giderse insallah eylulde geldigimde uni ye baslycam. Ilsad abiyle onceden baska bir forumda tanismistik, sonradan msnde konusup bodytr.com sitesinin sahibi ve editoru oldugunu ogrendim. Harketli bir spor hayatm var, 7 sene karete, 1 sene kungfu ve su an 3 senedir sadece free running/parkour sporuyla ilgileniyorum, bu spor turkiyede daha yeni yeni yayilmaya basladi ama avrupada patlamis durumda. Kendimi su an bu spora adamis durumdayim ve ilerde filimlerde aksiyon dublorluk yapmayi umuyorum..hayal ediyorum:P Evde bos zamanlarimda kondisyon calismayi seviyorum, agrlik calismiyorum kendi vucudumun agrlgni kullnarak egzersiz yapmayi tercih ediyorum.
Sitede Ilsad abinin yazdigi harika ve faydalanabilincek birsuru yazilar var fakat onlari okumak icin fazla zaman ayirmiyorum ama bundan sonra ayiracagim, bu forumun siteye cok buyuk katki sagliycagni dusunuyorum, neyse simdilik benden bu kadar kendinize iyi bakin, hoscakalin dostcakalin;)

Yağmur hoşgeldin :-) Forum davetimi geri çevirmeyip geldiğin ve hakkımda söylediğin güzel sözler için teşekkürler. Bu arada, bu forumun Türkçeni ilerletmende sana yardımı olacağını düşünüyorum, gerçi seninle her fırsatta konuşluyoruz ve bana kalırsa Londra'da yaşadığını düşünürsek inan bana Türkçen buradakilerden daha iyi.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Şub 2010, 01:08 
Don't Stay
Merhaba, ben Vahid SİNAP. Öncelikle üyeliğimi kabul eden İlşad Abime teşekkür ederim. Herkezin alıştığı bir düzen var tabi ama zamanla bozulabiliyor. Benim düzenim bozuldu ve İlşad Abi ile tanıştım. Bundan sonra bir terslik çıkmaz ise internette harcadığım zamanın belirli bölümünü bir terslik olmaz ise bu forumda geçireceğim. Diğer forum dillerine alıştığım için biraz zorlanacağım bu forumda ama olsun...

Bana gelirsek eskiden bana birisi kitap okur musun diye sorduğunda tek tük derdim. Şimdi sorduklarında "okumuyorum" ama "forum okuyorum" diyorum. Vücut Geliştirme sporuna başladığımdan beri binlerce sayfa okudum. 1.5 senedir bu sporla ilgileniyorum. 193 cm boyundayım. 17 yaşındayım ve lise 3 'te okuyorum. Film izlemeyi severim. Oyun oynamayı severim şuan counter-strike 'ta bir serverım var. Fazla ayrıntıya inmeden bitireyim burada yavaş yavaş herkez birbirini tanır nasıl olsa.

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Şub 2010, 02:03 

Karluk yazdı:
YagmurParkour yazdı:

Yağmur hoşgeldin :-) Forum davetimi geri çevirmeyip geldiğin ve hakkımda söylediğin güzel sözler için teşekkürler. Bu arada, bu forumun Türkçeni ilerletmende sana yardımı olacağını düşünüyorum, gerçi seninle her fırsatta konuşluyoruz ve bana kalırsa Londra'da yaşadığını düşünürsek inan bana Türkçen buradakilerden daha iyi.

Tesekkur ederim abi ya turkcem yavas yavas gelisiyor ama hala bagzi yerlerde bozuyorum :) turkceyi korumak cok zor oluyor heryerde hep ingilizce konusuyorum, turkce sadece evde konusuluyor, bende kendimce gelistirmeye calisiyorum :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 00:02 
HeavyDuty
Bodytr Forum hayırlı olsun İlşad :) Arkadaşlar ben Oğuz herkese merhaba :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 12:29 
Karluk
HeavyDuty yazdı:

Hoşgeldin Oğuz, henüz pek kalabalık değiliz, daha doğrusu iki futbol takımı çıkartacak kadar olduk ama henüz kendini tanıtmayanlar var :)

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 17:42 
Merhaba,
Ben Sergen. :) 16 yaşındayım ve lise2 öğrencisiyim. Yaptığım sporlar hobi olarak kaldı ve sonra kendime fazla dikkat edemedim. Bu yüzden ne yapmalıyım diye bakınırken bu siteyi görmüştüm ve diğerlerinden farklı olduğu izlenimini hemen veriyordu.

Forumunun olmaması benim için önemli eksikliklerinden biriydi. Forumun açıldığını görünce de hemen başvurumu yaptım. İlşad abi de sağolsun, kabul etti.

Forum herkese hayırlı olsun :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 17:50 
Karluk
Sergen hoşgeldin,
Doğrusu, siteye üye olunurken 18 yaşın üstünde olduğunu beyan etmeden üye olamıyorsun. Senin hakkında da sitedeki yorumlarından ve üyelik için başvuru metninden bir fikir edindim. Aramızda olmandan memnunum, yaş elbette önemli ama akıl yaşta değil baştadır.

Tekrar hoşgeldin, bu forumdan bir şeyler öğreneceğini düşünüyorum. Ayrıca spor konusunda da ailenle görüşüp işi sıkı tut zira tam çağındasın.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 20:17 
CaseyViator

HeavyDuty yazdı:
Vayy oğuz :D sen de mi üye oldun... Ben İsmail. Bu arada profilime Arnold resmi koyucam da bi türlü koyamadım İlşad abi yardımcı olursa çok iyi olur :lol: Bu arada forum hayırlı olsun.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 20:40 
Karluk
majestic yazdı:
HeavyDuty yazdı:
Vayy oğuz :D sendemi üye oldun .. ben ismail.Bu arada profilime arnold resmi koyucamda bi türlü koyamadım ilşad abi yardımcı olursa çok iyi olur :lol: Bu arada forum hayırlı olsun.

İsmail hoşgeldin, tanışıyorsunuz sanırım Oğuz'la.
Avatar ayarların olacak "Kullanıcı Kontrol Paneli" bölümünde, oradan istediğin resmi yükleyebilirsin. Avatar yüklemeyi anlatan bir yazı hazırlayabilirsen de sabit hâle getirirm.
Forum da hayırlı olacak inşallah, tekrar hoşgeldin.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 20:45 
Don't Stay
Abi bizim ekip bu sitede kuruluyor sanırım birbirimizden haberimiz olmadan da olsa :D Banla bunları haha :D

Hiçbir dinlenme, kazanılarak elde edilenden daha değerli değildir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 21:31 
Resul
Ben Resul 25 yaşımdayım herkese selam umarım güzel ve faydalı bir forum olur...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Şub 2010, 22:06 
CaseyViator

Karluk yazdı:
majestic yazdı:
HeavyDuty yazdı:
Vayy oğuz :D sendemi üye oldun .. ben ismail.Bu arada profilime arnold resmi koyucamda bi türlü koyamadım ilşad abi yardımcı olursa çok iyi olur :lol: Bu arada forum hayırlı olsun.

İsmail hoşgeldin, tanışıyorsunuz sanırım Oğuz'la.
Avatar ayarların olacak "Kullanıcı Kontrol Paneli" bölümünde, oradan istediğin resmi yükleyebilirsin. Avatar yüklemeyi anlatan bir yazı hazırlayabilirsen de sabit hâle getirirm.
Forum da hayırlı olacak inşallah, tekrar hoşgeldin.
Teşekkür ederim hoşbulduk. :)

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Şub 2010, 19:10 
Merhaba,ben Mustafa İlkuçan,48 yaşındayım,Alanya'da yaşıyorum,sağlıklı olmak için egzersiz yapıyorum,evde çalışıyorum.BodyTr ile Serkan Yimsel'in yazılarını takip ederken tanıştım,beğendim ve mail listesine katıldım.Forumda fazla zaman geçiremem ama bana çok yararlı olacağını düşünüyorum,başarılar.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 482 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi