YagmurParkour yazdı:
Merhaba benim adim Yagmur, erkegim, 18 yasindaym ve Londrada yasiyorum. Su an lise sondayim artik bu sene iyi giderse insallah eylulde geldigimde uni ye baslycam. Ilsad abiyle onceden baska bir forumda tanismistik, sonradan msnde konusup bodytr.com sitesinin sahibi ve editoru oldugunu ogrendim. Harketli bir spor hayatm var, 7 sene karete, 1 sene kungfu ve su an 3 senedir sadece free running/parkour sporuyla ilgileniyorum, bu spor turkiyede daha yeni yeni yayilmaya basladi ama avrupada patlamis durumda. Kendimi su an bu spora adamis durumdayim ve ilerde filimlerde aksiyon dublorluk yapmayi umuyorum..hayal ediyorum:P Evde bos zamanlarimda kondisyon calismayi seviyorum, agrlik calismiyorum kendi vucudumun agrlgni kullnarak egzersiz yapmayi tercih ediyorum.
Sitede Ilsad abinin yazdigi harika ve faydalanabilincek birsuru yazilar var fakat onlari okumak icin fazla zaman ayirmiyorum ama bundan sonra ayiracagim, bu forumun siteye cok buyuk katki sagliycagni dusunuyorum, neyse simdilik benden bu kadar kendinize iyi bakin, hoscakalin dostcakalin;)
Yağmur hoşgeldin

Forum davetimi geri çevirmeyip geldiğin ve hakkımda söylediğin güzel sözler için teşekkürler. Bu arada, bu forumun Türkçeni ilerletmende sana yardımı olacağını düşünüyorum, gerçi seninle her fırsatta konuşluyoruz ve bana kalırsa Londra'da yaşadığını düşünürsek inan bana Türkçen buradakilerden daha iyi.