Selamlar Herkese
Fotoğraflarımı paylaşıp görüşleriniz,yardımlarınızı, önerilerinizi rica etmek istiyorum.
Fitness macerama 21 yaşında 9 yıl yarı-profesyonel basketbol hayatıma son vererek başladım. O dönem 63 kilo idim. Amacım kilo almaktı. 1.5 yıl Düzensiz bir idman fakat düzenli beslenme ile (günde 10 yumurta akı, sürekli tavuk, balık) 83 kiloya ulaştım(Sene 2005). Tamamen bulk ancak şekilli bir vücudum vardı.Ardından ağırlık idmanları yerine arada aerobik idmanlar ile kilomu 75-78 seviyesinde tuttum. Polonya ya öğrenci olarak geldiğimde(2007) haftada iki gün akşamları koşu yaptım.Ancak göbek oluşumumu engellemedi. Ardından 2010 Eylül e kadar düzenli olmaksızın evde ip sekerek, şınav, barfiks ile kadar geçirdim. Ekim 2010 da body building çalışmaya karar verdim. Düzenli bir hayatım var.Günde 3 düzenli yemek yemekteyim ve en az 7-8 saat uyumaktayım. Gün içinde fiziksel değil mental yorgunluğum söz konusu iş sebebiyle. ilk bir buçuk ayımda genel olarak vücudumu çalıştıracak tüm parçaları bir günde çalıştırabilecek bir idman yaptım haftada 3 gün olmak suretiyle. Beslenme eksikliğimi ''extreme amıno 6600'' ü idman öncesi ve idman sonrası alarak telafi etmeye çalıştım. 1.5 ay sonra parçalı çalışma sistemine geçtim( Pazartesi: gögüs,biceps Çarşamba : omuz,triceps Cuma: kanat,karın az bacak) idmanlarım 45-60 dk arası sürüp her vücut parçasından 3-4 hareket 8-10 tekrar yapmaktayım. Son 1 aydır dietime Whey protein ekledim idman sonrası süt ile almak üzere. Yağ şeker tuzdan uzak durmaktayım. yeterince besinlerde protein almaktayım.
Amacıma gelince 3-4 cm daha hacim arttırmak ve bu süre zarfında kaslarımın ve damarlarımın sıkmadan bile gözükmesini sağlamak (definasyon)bir bakıma Ronaldo nun biraz hacimlisi olmak

.Amaclarıma ulaşmak konusunda her türlü yardımınıza acıgım. Yurtdısında olmak sebebiyle suplement konusund asıkıntı çekmem önerilerinize açığım, idman programı beslenme , her konunda lütfen eleştiri, ve önerilerinizi dile getiriniz.
Herkese şimdiden teşekkür ederim.