|
02 Ağustos 2011. Reddedilen başvurular kutusunu ikinci defa temizliyorum, toplam 408 başvuruyu sildim. Foruma eskiye nazaran daha yoğun bir ilgi var. Reddedilen e-postalarınız ve kullanıcı isimlerinizle tekrar başvurabilirsiniz.
Reddedilen başvuruların bir kısmı "bot" veya "spam" yani gerçek kullanıcı olmayan üyelik başvurularıydı, pek çok kişiyi ise başvuru yazısı yazmadığı için kabul edemedim. Geçen sefer başvuru mesajlarından bazılarını paylaşmam istenmişti. Onun için bu sefer bazı başvuru metinlerini isim vermeden paylaşacağım ve gerekenlere yorum da getireceğim:
Buraya Üye Olmamın Sebebi Bende V.gelistirme yaptıgım ıcın Bilgi almak amacıyla uye olmak ıstedım. Üyelik bölümünü dikkatli okusaydı arkadaş, yalnızca bilgi almak için üye olacaklara üye olmamalarını, forumu üye olmadan da takip edebileceklerini söylüyoruz. Ayrıca yazı fazla özensiz.
bilgi için ... Bunun gibi bir iki kelimelik başvuru yazılarını dikkate bile almayacağımızı belirtmemize rağmen büyük bir özgüvenle bu tip yazılarla başvuran onlarca farklı arkadaş var. Ne bilgisi aradıklarını bilemiyorum.
bu site ilgimi çekti . Belki dürüst, ama yetersiz. Biz genellikle bir "sebep"i olan üyeleri istiyoruz ve yazmayı seven insanları...
BURADA YAZANLARI SİLEREK KENDİ BAŞVURU METNİNİZİ YAZMANIZ GEREKMEKTEDİR
Bizim için ne kadar bilgili olduğunuz değil, ne kadar ilgili ve özenli olduğunuz önemli. Forumda ne kadar aktif olacağınız değil, foruma yaklaşımınız önemli. Bodyforumtrde elite üyelik sahibi olmuş biriyim fakat o siteye erişimim özel sebeplerden engellendi ve tecrübemi paylaşacağım yeni prtam lazım.Eczacıyım ve forumlarda moderotörlük yapmış biriyim.
Başvuru metnini silmeden yazılan bu tip mesajlar da başvuru metni yazılmayanlarla karıştırılıp gözden kaçırılabiliyor. Kaldı ki üyelerin yaşını, üslubunu, imlasını ve gerektikçe başka yönlerini de araştırıyoruz. Bu mesajı yazan kişi 18 yaşında olduğunu girmiş fakat "eczacıyım" demiş. Bu ikisi bir arada olmuyor ne yazık ki. bazen genç ve hayalperest arkadaşların fantastik yazılarıyla karşılaşıyoruz.
3 YILDAN BERİ SPORLA UĞRAŞIYORUM VE HER BİR SPORCU DAN BİLGİ ALMAK YAPTIĞIM SPORUN DAHADA ETKİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... Yorumsuz.
ÖNCELİKLE SİTENİZİN SON DERECE GÜVENİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM İLGİ ALANLARIMA GELİNCE HEMEN HEMEN SPORUN HER BRANSIYLA İLGİLİYİM UZUN ZAMADIR VÜCÜT GELİŞTİRMEKLE İLGİLENMEME RAĞMEN BİR TÜRLÜ FIRSAT BULAMADIĞIM İÇİN BAŞLAYAMADIM SİZLERİN VE FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN YORUM VE ÖNERİLERİ BU NEDENLE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNARAK EN DOĞRU TERCİHLERİ YAPACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SİTE BURASIBUNUN DIŞINDA FORUMDAKİ ARKASAŞLARLA BİLDİKLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAK İSTERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Henüz 20 yaşında olan bir arkadaşımızın forumda bilgiçlik taslayıp bir şeyler öğrenmek isteyen insanları yanlış yönlendirmesinden korktuğumdan başvurusunu kabul edemedim.
merhaba. ben 23 yasında kendı capında yasayan normal kaslı bi vucuda sahıp bır erkegım. vucudumu gelistirmek ve kendıme olan guvenımı ılerı duzeye tasımak ıcın çaba gostermek ıstıyorum. bunun ıcın sıtenızden yardım almak ve bılgılenmek tek dılegım saolun ııgunler...
Kimseden kusursuz yazmasını beklemiyoruz, tek istediğimiz biraz özen...
sadece biriyle konuşmak için ?
ben bu spor hakında bilgi alıp bilgi paylasmak istiyorum Bu da genç bir arkadaş. Pek çok genç arkadaş gibi, iki kelime öğrenince ilk gözüne kestirdiği üyeye satmak ister gibi de bir izlenim veriyor. Bunu yapan başka forumlar var. Orada o kadar çok kişi bilgi alıp bilgi paylaşıyor ki, gerçekten bilen herkes oradan kaçıyor.
diğer başvurum kabul edilmedi tekrar deniyorum. Bu samimiyeti gerçekten çok sevdim, dalga geçmiyorum. Fakat öncekiler neden reddedildi bence onu düşünmeliymiş bu arakdaş.
Diğer forum üyelerine soru sorabilmek için kısa, öz ve mantıklı, ama yetersiz.
Vücut Gelişimi, sağlıklı yaşam Sonra?..
Vücut Geliştirmeye Başlayacağım Bu Yüzden Bilgi Toplamak İstiyorum Tutan yok ki, yine topla. Kaldı ki tüm kelimelerin ilk harfini büyük yazman gözümüzden kaçmadı.
bir sitede rastladım adresinize bilgilerinizden yararlanmak için uye olmak istiyorum. Sen çok yanlış gelmişsin.
Kilo Vermek İçin İnş. Maşallah.
paylasımmmmmmmmmmmmmmm Hmmmm...
vucudum hakkında merak ettiklerimi öğrenmek için Bunun için başka siteler var.
badytr ye katılmak istiyorum.. Emin misin?.. Baditere'ye ha?.. Öyleyse yanlış gelmişsin.
ben BODY ye yeni başladım ve bir kaç soruma cevap aramak için bu siteyi keşfettim, üyelik formumu aktif ederseniz sevinirim. Sen sevinirsin, ama ya diğer üyeler?..
vücut geliştirme hareketlerini okumak için Bu arkadaş okumak konusunda geri kalmış ama azimli birine benziyordu: Kendisi doğum tarihi olarak 1975 yılını seçmiş. Araştırdım, bir liseden 2000 yılında mezun olmuş gözüküyor, yani 25 yaşında. Bu durumdan kıllanıp üyeliği reddettim, kaldı ki başvuru yazısı zaten yetersizdi.
Yaşım 14 Ve çok kiloluyum Kasa çevirerek güzel bi vücuda sahip olmak istiyorum ve bu forumdan bilgi almayı umuyorum Yaş 14 diyor, doğum tarihi 1980. Demek ki her iki senede bir yaş almış ilginç...
vücut geliştirme hakkında doğru bilgi sahibi olmak,çeşitli egzersizleri ve pratikliğini öğrenmek,bilgi paylaşımını forumdakilerle değerlendirmek. 300 promil, en az...
2 SENEDİR BODY BUİLDİNGLE İLGİLENİYORUM Anladık, güzel de ne baaarıyon? Kaldı ki doğum tarihi 1920, yani sence de vücut geliştirmeye 91 yaşında başlamak biraz gereksiz değil mi?
kendi çapımda evde vücut yapmaya çalışıyorum. buradaki bilgiler eminim ki bana yararlı olacaktır Yetersiz başvuruların tipik bir örneği. Biz burada bir topluluk oluşturmaya çalışıyoruz ve bizim için en uygun başvurular bu idealimizle örtüştürebildiklerimiz oluyor.
Bununla birlikte, from_hell kullanıcı adıyla yapılan başvuru sehven kabul edilmemiş. Nisan ayında başvuran arkadaşa bir özür e-postası yazarak özür diledik ve üyeliğini aktif ettik.
_________________ Forum Kuralları Forumu Kolay Takip Etme Kılavuzu Dailymotion Videolarını İzlemek İçin
 http://www.facebook.com/bodytr.fitness http://twitter.com/#!/BodyTR
|