BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 11:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Forum İçerisinde ve Kayıtta Cinsiyet Belirtme
İletiTarih: 23 Haz 2011, 00:09 
Karluk
Mozambik Cumhuriyeti Başsavcılığı
Tanrılar Çıldırmış Olmalı Bakanlığı
Maputo / MOZAMBİK

Kararname No: 1837837 (Hesap makinesinde yazınca tersten "LEBLEBI" olarak okunur.)

Tarih: 23 Haziran 2011

Pek sevgili kabile üyeleri,
Kabilemizin büyücü-doktorlarından Bambina'nın önerisiyle bundan kelli foruma üye olurken cinsiyet seçimi zorunlu olmuştur, müstakbel üyelerimiz bundan kelli "Ademlerden misiniz, Havvalardan mı?" sorusuna muhatap olacaklardır ve dahi foruma hâlihazırda üye olanlar da cinsiyetlerini seçebilecek ve seçimleri de mini profil ekranlarında görülebilecektir.

Mevcut üyelerimizin cinsiyet seçebilmeleri için yapmaları gerekenler bir antilopun yavrusuna gösterdiği hassasiyet ve şefkati aratmayacak şekilde tarafımdan maddelenmiştir:
1) Sol yukarıdaki "Oturumu Kapat"a tıklayın.
2) Şaka lan şaka, Afrika şakacılığı işte :)) Doğru yer, sağ yukarıdaki "Kullanıcı Paneli" kısmı, oraya tıklayın.
3) Soldaki "Seçenekler" menüsünde "Hesap bilgileri" yazan kısma tıklayın.
4) Açılan sayfada en altta cinsiyet şeysi var, gereğini yapın.

Allah utandırmasın.
Gereğini rica ederim.

Maputo Başsavcısı
Supa Zebrakovalayanoğlu

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Forum İçerisinde ve Kayıtta Cinsiyet Belirtme
İletiTarih: 23 Haz 2011, 07:43 
yeşil
Sayın Zebrakovalayanoğlu,
Öncelikle soyadınızı merak ettim acaba çok mu zebra kovalıyorsunuz. Bu kovalama işi avcılık gereğimi yoksa bizim köyün delisinin yaptığı gibi amaçsız bir şeymi :D
Neyse sadede gelelim, sayın Başsavcım uygulama başladı hayırlı uğurlu olsun. Yalnız bu uygulamayı isteyen Bambina değil de onun erkek arkadaşı Zawerty olmasın. Zawerty kıskançlık yapıp "bana bak Bambina bu forumda kimlerle konuştuğunu bilmem lazım, karşındaki erkek mi kız mı, kimle nasıl muhabbet ediyorsun, herkesin cinsiyetini göreyim de içim rahat etsin" demiş olabilir. Bizim Bambinacık da "peki" deyip teklifi getirmiş olabilir :dahiyaneyazi: Ne hikaye yazdım ama Başsavcıyı karşımda görünce kendimi
Sherlock Holmes zannettim :patron:
Tabi bu yazdıklarımın hepsi şakadan ibarettir, hani gülelim diye :yesilpapyonlu:

Ay sabah sabah uykusuzluk başıma vurdu galiba :cilginpilot:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2011, 08:03 
Shotokan
40 Katırmı istersiniz 40 satırmı sorusu sorulmadığı sürece sorun yok. Katır seçeneği seçenler çizgili katır(zebra) ile karşılaşabilir :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2011, 10:43 
teddy bear
Zorunlu olmamalıydı bence. Tercihe bırakılmalıydı. İsteyen adama hayır dememiş olursun böylece. Ama istemeyene de zorla belirteceksin demek ne derece doğru bilemiyorum? :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2011, 14:53 
Karluk
Afrika'nın bağrından kopmuş bu kardeşinize gösterdiğiniz teveccühe sonsuz teşekkürler :D

Ben zorunlu olmamasından yanayım ki zaten değil aslında, sadece kayıtta zorunlu seçeneklerden birisi olarak çıkıyor karşımıza. Kayıttan kaldırabiliriz, üzerinde düşünelim. Forum içerisinde olanlar da seçmek durumunda kalmamalı bence de. Ya işte biraz teknik konu olunca isteyen seçsin istemeyen seçmesin olayını tam beceremedim ama ben yapamazsam Delifisek var forumda, o halleder.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2011, 15:07 
Karluk
Beni Savanamın yağmurlarında yıkasınlar.
Arkadaşlar seçenekleri arttırmaya ne dersiniz? Boş bırakma seçeneği olmadı ama istenirse boş yerine * işareti konulabilir. Aklıma gelenler şunlar, çok mu cıvıttım yoksa?

Bay
Bayan
Söylemek istemiyor
İnsan
Önemsiz
Erkek
Kadın
Dişi
Femme
Mâle
Female
Femme Fatale

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2011, 22:19 
Resul
Hermafroditi unutmuşsun.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Haz 2011, 00:39 
Karluk
:)

Ciddi ciddi, şu işi sonuçlandırsak diyorum. Liste uzunsa daha kısa önerileri bekliyorum :)

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Haz 2011, 11:53 
bambina
yeşil yazdı:
Sayın Zebrakovalayanoğlu,
Öncelikle soyadınızı merak ettim acaba çok mu zebra kovalıyorsunuz. Bu kovalama işi avcılık gereğimi yoksa bizim köyün delisinin yaptığı gibi amaçsız bir şeymi :D
Neyse sadede gelelim, sayın Başsavcım uygulama başladı hayırlı uğurlu olsun. Yalnız bu uygulamayı isteyen Bambina değil de onun erkek arkadaşı Zawerty olmasın. Zawerty kıskançlık yapıp "bana bak Bambina bu forumda kimlerle konuştuğunu bilmem lazım, karşındaki erkek mi kız mı, kimle nasıl muhabbet ediyorsun, herkesin cinsiyetini göreyim de içim rahat etsin" demiş olabilir. Bizim Bambinacık da "peki" deyip teklifi getirmiş olabilir :dahiyaneyazi: Ne hikaye yazdım ama Başsavcıyı karşımda görünce kendimi
Sherlock Holmes zannettim :patron:
Tabi bu yazdıklarımın hepsi şakadan ibarettir, hani gülelim diye :yesilpapyonlu:

Ay sabah sabah uykusuzluk başıma vurdu galiba :cilginpilot:

Sevdiceğimin günahını almayın ya.. O buraya gelmeden, kaydolan son hanım üyelerin cinsiyetlerini belirten nickler seçmelerinden yola çıkarak ve bazı konularda, bazı cevaplarda mesaj yazanın cinsiyetinin bilinmesinin önemli olduğunu düşünerek bizzat ben, hür irademle istedim bunu. Ayrıca kendisini bu forumdan haberdar eden, davet eden, bak ben burda şunları yapıyorum diyen de benim.

Mesela senin cinsiyetini mesajlarından anlamıştım Yeşilciğim, bir kısmını özellikle okumam gerekmişti bunun için, profildeki cinsiyet bilgisi buna gerek bırakmayacak seni tanımak isteyen üyeler için.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi