BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 11:44

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Markalara ve Abartı Reklamlara Kanmamak...
İletiTarih: 23 Haz 2010, 02:02 
Karluk
Gray, o yazıyı taratıp bana yollar mısın? Soyaya "kullanın" derler tabii, o kadar soyayı kime geçirecekler yoksa..?

Heavy, sen arayıp görüşerek bizi de bilgilendirirsen iyi olur, ben müşterileri olmadığım için arama gereği duymuyorum ama ne diyeceklerini de merak ediyorum.

Ya, var ya site olarak aktif olabilsek ne MF kalır ne bi şey...

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Haz 2010, 12:40 
HeavyDuty yazdı:
biyologcem yazdı:
heavy duty çok faydalı bir yazı olmuş.
sizinkine paralel bir düşünceyle bende hardline soypro aldım.kullandım ama bitiremedim.aşırı idrar sorunu yaşadım.acaba ucuz olmasından kaynaklanan bir sorun mu diye aklımdan geçirdim.çünkü hayatımda kullandığım ilk protein tozu olduğu için karşılaştırma imkanımda olmadı.ondan önce gainer kulanmıştım kaliteli bir şey.gainerde böyle bir problem yaşamamıştım.-bu konuda tecrübelerinizide alabilirim-(protein tozu kullananlarda aşırı wc durumu olan varmı başka)-

Cem hocam teşekkürler. inanın Hardline on numara markadır. Bence alınacak en iyi markalardan bir tanesi.. Ben ekbesin satan bir dükkandan alışveriş yapmaya gittim. Oradaki abimiz durmadan yurtdışı menşei olan ekbesinleri önerip duruyordu. Tabi benimde fikrim belli fakat fark ettirmiyorum. En sonunda köşede duran Hardline sordum ya o işe yapmaz dedi.. Artık dayanamadım sordum bana aradaki farkları açıklarmısın ? hiç bir cevap veremedi çünkü 1. amaç pahalıyı satmak 2.si ise tamamen kulaktan dolma ürün kaliteleri..

hocam siz kullanmaya devam edin bir süre sonra ortadan kalkar sorun. Bende hammaddelerden aldığım wheyi içtikten sonra biraz yorgunluk yapıyordu. içtikçe ortadan kalktı bu sorun.

..

ok teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Eyl 2010, 19:59 
Jazz
Sanırım bende bu hataya düşecektim, Aklımda Muscletech - NitroTech 907 gr almak vardı. whey'lerden daha iyi zart zurt bi dünya şey dediler.Üstelik ucuz bir şeyde değil. Kutusunun üstünede iki foto koymuşlar bu halden bu hale bilmem kaç kg kullanarak geldi diye...

Hardline önerilmiş okuduğum mesajlarda, ikisinin kıyaslamasını daha önce yapan var mı acaba?
şimdi hammaddeler.com'ada göz atıcam.. Önümüzdeki aya kadar kararımı vermem lazım, yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Eyl 2010, 23:47 
Karluk
Jazz yazdı:
Sanırım bende bu hataya düşecektim, Aklımda Muscletech - NitroTech 907 gr almak vardı. whey'lerden daha iyi zart zurt bi dünya şey dediler.Üstelik ucuz bir şeyde değil. Kutusunun üstünede iki foto koymuşlar bu halden bu hale bilmem kaç kg kullanarak geldi diye...

Hardline önerilmiş okuduğum mesajlarda, ikisinin kıyaslamasını daha önce yapan var mı acaba?
şimdi hammaddeler.com'ada göz atıcam.. Önümüzdeki aya kadar kararımı vermem lazım, yardımlarınızı bekliyorum.

Fiyatlardan haberim yok ama en son protein7'de iyi fiyatlar vardı, TR piyasasına göre. Ben en son yurtdışından getirdim bi kutu 2300 gramlık Twinlab. Gümrüğe falan da takılmadı. Hammaddeler ise artık eskisi gibi değil, çok değişti. Elimdeki kutu bitince ve çalışmalara başlayınca iki kutu daha yurtdışından getirmeyi düşünüyorum açıkçası. TR'ye göre oldukça ucuza geliyor.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Eyl 2010, 16:15 
Karluk yazdı:
Ben en son yurtdışından getirdim bi kutu 2300 gramlık Twinlab. Gümrüğe falan da takılmadı. Hammaddeler ise artık eskisi gibi değil, çok değişti. Elimdeki kutu bitince ve çalışmalara başlayınca iki kutu daha yurtdışından getirmeyi düşünüyorum açıkçası. TR'ye göre oldukça ucuza geliyor.

İnternetten kredi kartı ile alışverişi hala benimseyemedim. Yabancı sitelerden daha da çok çekiniyorum. Güvenlikten nasıl emin olabiliyorsunuz?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Eyl 2010, 20:56 
Karluk
ünal yazdı:
Karluk yazdı:
Ben en son yurtdışından getirdim bi kutu 2300 gramlık Twinlab. Gümrüğe falan da takılmadı. Hammaddeler ise artık eskisi gibi değil, çok değişti. Elimdeki kutu bitince ve çalışmalara başlayınca iki kutu daha yurtdışından getirmeyi düşünüyorum açıkçası. TR'ye göre oldukça ucuza geliyor.

İnternetten kredi kartı ile alışverişi hala benimseyemedim. Yabancı sitelerden daha da çok çekiniyorum. Güvenlikten nasıl emin olabiliyorsunuz?

Öncelikle, gerçekten veri güvenliği sertifikasına sahip şirketlerle olmayanları ayırt etmek lazım, bunun için ilgili simgenin üzerine tıklamalı ve veri güvenliğini sağlayan (zaten birkaç firma vardır) firmanın sitesindeki onay sayfasını görmek lazım. Bu sayfalar, sizin girdiğiniz verilerin şifrelendiğini ve kimse tarafından görüntülenemeyeceğini -neredeyse- garanti ederler. "Neredeyse" dedim çünkü teknik olarak "imkânsız" olmamasına rağmen, 128bitlik bir veri güvenliği şeysini (konuyu çok da bilmiyorum) kırmak neredeyse imkânsız.

İkinci olarak da, güvenilir firmalara kredi kartı bilgilerimi vermekten çekinmiyorum. Çünkü kredi kartı harcamalarımı kontrol edebiliyorum ve rızam dışında bir kullanım olduğunda gerekli hukuksal işlemleri başlatarak sonuç alabiliyorum.

Yani temel kıstas: Sitenin güvenilirliği (ve elbette kullandığınız bilgisayar da temiz olmalı).

Ben, kredi kartımı bodytr sitenin hosting firması da dâhil -ki bu firma yabancı- birkaç firmaya veriyorum (bu firma her ay zamanı geldiğinde, benim kredi kartı bilgilerimle çekim yapıyor, bu hakkı onlara ben verdim istersem bu hakkı geri alıp elle de yatırabilirim), yerli firma da var (Avea gibi).

Ama, yüksek limitli veya limitsiz kredi kartları için bu riski almak istemiyorsak da "sanal kredi kartı" veya düşük limitli (300-500 lira gibi) bir kartı internette kullanmak üzere ayrıca çıkarttırabiliriz.

Bir seneden uzun zamandır internetteki çok çeşitli sitelerde kredi kartımı kullandım ve defaatle alışveriş yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: selam..
İletiTarih: 21 Eyl 2010, 14:44 
Karluk
yağmur yazdı:
arkadaşlar

hammaddeler. comdan aldığım ürünlerin son kullanma tarihleri ve tarım bakanlığından onayları ambalaj üzerinde yazıyodu. içerisinde herhangi bir aroma olmamasına rağmen içinde çok zorlanmadım. açıkcası kısa zamanda diğer markalı ürünlere oranla daha çok faydasını gördüm...

Sevgili yağmur,
Bir önceki üyeliğini, hammaddeler.com'un reklamını başka sitelerde yaptığın gibi yaptığın için önce uyarıp sonra senden cevap gelmeyince silmiştim. Daha sonra başka bir kullanıcı adı ve e-posta adresiyle kaydoldun, ben o e-posta adresini de araştırıp yine sana ait olduğunu görmüştüm ama "herhalde kendini düzeltti" diye kabul etmiştim.

Bu üyeliğini de sonlandırıyorum ve seni Bodytr'den uzaklaştırıyorum. Bundan sonra da ne sen ne başka bir reklamcının üyeliğini kabul etmeyeceğim.

Sana sağlıklı günler dilerim, umarım hammaddeler.com'daki işinde terfi edersin...

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Eyl 2011, 18:57 
HeavyDuty
Uzun süre sonra bu yazıda bir güncelleme yapma gereği duydum...

Bahsi geçen sitenin diğer ekbesin satan sanal mağazalardan farkı kalmamıştır...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Eyl 2011, 22:02 
Shotokan
Spor sektörü herşeyi ile aldı gazı gidiyor.

Rahat hayatın yan etkisi göbekle,aşırı kilo ile mücadele için başlıca akla gelen şey spor, sporsuz zahmetsiz zayıflama yolu arayan hayalperestler için piyasa da "altın çilek çayı" mı ararsın "gotu kola"(sanırım g..ü kolla diyorlar burda ironi olarak :) ) " Türk damak tadının vazgeçilmez ürünü acı biberi dahi hap yaptılar. Yahu zayıflama etkisi varsa gidin pazardan hakikisini alın yeyin konsantre hapına neden para dökersiniz?

Hap furyası yetmedi bu kezde piyasaya hem estetik görüntü hemde sporcu adam imajı yaratan "denge bileklikleri" çıktı. 130 kiloluk tosuncuk amcamız koluna bileklik takmasa dengesi bozulacak yan yatacak diye düşünüyor heralde. :)

Sporun bir yan ürünü olan ek besin furyası da aldı başını gidiyor. Maşallah ek besin değil sanki Asterix in sihirli iksiri "ultra,mega,giga,platinum,gold vs. vs."markalı adı "pro" ile süslenmiş ürünü alınca hemmencecik reklamlardaki gibi "six pack" ınız olacak pazular zirve yapacak sanki. Herşeyin cılkımı desem, b..u mu desem işte çıkardılar birşeylerini. Beslenmeye takviye olması gereken supplementler, bilgi kirliliği sebebiyle beslenmenin ta kendisi olarak algılanmaya başlandı. Bilinçli sporcu ve bilinçli tüketici olmanın önemi, sporcuları bilinçlendirmenin önemi artık anlaşılıyor, forumlara ve Zinde Türkiye gibi sitelere daha da çok iş düşüyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Eyl 2011, 05:47 
mitokondri
Guzel ozet olmus cidden:)
bu arada altin cilek etrafta goremez oldum :)))))
hele su bileklik isi bomba .... Ilk gosterdiklerinde bunu kim alirki filan diyordum sonra birde baktimki herkesin bileginde.. Biraz kafayi calistirip bunun fenerbahce, besiktas vs lisini cikartsalar ihya olurlar:))

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Eyl 2011, 09:23 
Shotokan
http://www.bodytr.com/2011/06/power-bal ... mment-4120

Bileklik olayı ile ilgili yorumlar süper,okurken gözlerimden yaş geldi. :) Hatta son yorumuda ben yazdım,güle güle yazmaktanda bir sürü imla htası yaptım :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Eyl 2011, 23:00 
Karluk
Ahahaha :D
Oğuzhan abi okurken ben de çok güldüm, ellerine sağlık :D

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Ekm 2011, 18:41 
Azad Kaya
Arkadaslar bu marka protein tozlari pahali degil aslinda Turkiyede ucuk fiyatlar.Ben Optimum nutrition %100 whey kullaniyorum.Turk parasiyla 5 lbs 120 liraya geliyor.Bu sene yazin turkiyedede fiyatlari ayni sanarak 120 lira parayla gittim ismini duymadigim 900 gramlik protein tozuyla dondum 120 liraya :).Yani diger ulkelerdeki fiyatlari bilmem ama Isvec veya amerika gibi ulkelerden getirmeye calisirsaniz paranizin yarisi vergiye carta curta gitmez.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Ekm 2011, 22:26 
Shotokan
Azadcım tam tersi, paranın yarısı bu eferde kargoya ve gümrüğe gidebilir hatta gümrük inat ediverirse paranın tamamı gidebilir eli boş kalabilirsin.

Daha evvelki yıllarda Yurtdışından getirilen mallarda belli bir sınır vardı. Ne oldu ise o sınırı yarıya indirdiler ( bi nevi güncelleme yani :) ) yani eskiden 200 euroluk mal-malzeme getirtilebilir,posta ile sipariş verilebilirken, şimdi o sınır 100 euroya iniverdi. Nette bir dolaşırsan yurtdışından birşeyler getireyim derken, herşeyini gümrüğe kaptıranların feryat ve figanlarına denk gelebilirsin. :)

Öte yandan yurtdışından yolcu beraberi getirenlerde oluyor. Ama uzun yollarda uçaklara alınan bagajlarda tartı limiti olduğu için yani belli bir kilonun üzerine ekstra bagaj ücreti,bilet istendiği için yine kimse öyle rahat rahat kolilerce supplement taşıyamıyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 Ekm 2011, 16:39 
Azad Kaya
Yazdikdan sonra dusundum bunu aynen oyle :).Ama bu fiyatin pahali olmasi turkiyede bu isin geri olmasindanda kaynakli Ankaranin en luks semtinde bile zor supplement satan yer buluyorsun.Burda 250 ml lik hazir protein tozlari bile var cok ekonomik bir antreman sonrasi turk parasiyla sanirim 2 liraya felan geliyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi