bambina yazdı:
Güzel konu olmuş.
Adaçayında fitoöstrojen var, östrojen hormonuna benzer yapıda bir bitkisel hormon, adaçayını erkeklerin fazla içmesinin sakıncalı olduğunu bu sebeple söylerler. Ben iki günde bir içiyorum, korkmana hiç gerek yok cinsiyetin sebebiyle. Daha dişi, güzel ve iyi hissediyorsun kendini, bendeki etkileri böyle yani.
Geçen gün salonda konuşuluyordu, hocalardan birinin zaman zaman uyguladığı bir yöntemmiş, greyfurt yağını bir kaç damla damlatıyormuş bir bardak suya ve içiyormuş, iştahı gün boyu hiç yemesine izin vermeyecek şekilde kapanıyormuş. Bence greyfurt gibi bir gıdanın yağını suya damlatıp içmek biraz deli cesareti gerektiriyor. Kullanmayı bıraktığında eskisinden daha çok yemiyor musun diye sordum, midesi küçüldüğü için yiyemiyormuş. Ben kesinlikle denemedim, denemem, bu konuda daha tecrübeli ve bilgili olanlar eklemeler ve düzeltmeler yapabilirler bu tür uygulamalarla ilgili diye yazdım.
Benim bildiğim, tecrübe ettiğim en büyük iştah kesici platonik aşık olmak. Karşılıklı olunca da iyi oluyor ama bu kez birlikte yemek yemek büyük bir keyif olduğu için yeniyor. Diğeri de yalnız yaşamak, yalnız yemek yemek zorunda olmak. Hiç iştahın olmuyor, az önce bir ay önce aldığım zeytinyağlı patates cipsini çöpe attım bitiremediğim için.
Ayy bambina ben bu yazını nasıl kaçırdım yahu

şu greyfurt yağı neymiş ne degilmiş bi bakım sonuçta bi meyvenin yağı zararlı değildir heralde
Platonik aşk gerçekten kesiyor iştahı ama çektigin çileye değmez yav o bir kac kilo

ay çok güldüm akşam akşam:))