BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 11:24

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Şeker, mısır şurubu, kolestrol, plastik ambaljlar
İletiTarih: 05 Ekm 2011, 16:25 
Shotokan
:) Ben şahsen salonda cam şişe kullanıyorum düşürmemeye dikkat edince birşey olmuyor.Zaten şişeyi bir kenara koyuyor idmanı yapıyorsunuz.Lazım olunca suyunuzu içiyorsunuz. Ama bazı arkadaşlar ellerinde sürekli şişeyle gezmeyi seviyor,sizde öyle iseniz bilemeyeceğim :)

Şaka bir yana,cam damacana ve şişe muhabbeti ev kullanımı içindir.Evde cam damacanada muhafaza ettiğiniz temiz suyu 1 saatliğine başka bir şişeye aktarmanızda sorun olacağını sanmıyorum. Plastik şişelerden kaynaklanan asıl sorun,suyun çok uzun süre şişe içinde beklemesi,şişedeki kimyasalların çözünerek suya karışmasından oluşuyor zaten.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Ekm 2011, 18:31 
teddy bear
Evet uzun süre beklemesi çok sakıncalı.

~1,5 sene plastik şişede beklemiş ev yapımı zeytinyağı vardı bir kenarda unutulmuş kalmıştı ve kapağını açıp yağı döktüğümde yoğun bir şekilde plastik kokuyordu. Cam şişe olsaydı belki tadı acımamışsa diyerek kullanırdım ama o kokuyu alınca ve şişe plastik olunca pek akıl karı gibi görünmedi. :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Ekm 2011, 22:12 
Karluk
O ev öğernci eviyse unutulan tek şey 1,5 senelik yağ olmasa gerek... :D

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Ekm 2011, 20:23 
Azad Kaya
Suyu bi kenarda birakip makine makine dolasinca biri alcak atcak suphesiyle dolasiyorum ben baskalarini bilemem :D.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Ekm 2011, 14:10 
Azad Kaya
Yaw arkadaslar kusura bakmayin konuyla alakasi yok ama 4 kez konu acmaya calisdim 4 undede beceremedim.Sonunda sinir kupu olup aktif bir konu basligi altina yazmaya karar verdim.Ben Optimum Whey Gold standart %100 (muhtemelen ismi yanlis yazdim :D)kullaniyorum.Icinde bcaa ve glutaminde bulunuyor.Ama ben simdi bir ikileme dusdum ayriyetten glutamin almalimiyim yoksa gerek yokmu?Internettede bir kac bu konu hakkinda tartisma buldumda tam bi bilgi kirliligi diyebilirim biri diyo ankara biri diyo yasasin 23 nisan :D.Glutamik asit oldugu soyleniyo ayrica glutamin almanin gerekliligide vurgulaniyo ayriyetten bazi yerlerde.Simdi ben konuyu yalayip yutmus veya kulakdan dolma degilde bilgili birinden yardim istiyorum bu konuda.Ayrica Gold standart whey protein tozunu oneriyorum.IFBB tarafindan 2011 yilinin en iyi protein tozu secildi.Su cok reklami yapilan muscleteach tek bir odul bile alamadi.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Ekm 2011, 14:53 
teddy bear
Konu açmayı beceremedim derken? :) Yani ne gibi bir sorunla karşılaştın?
sentetik-ek-besinler/

Bu bölümdeki Yeni Konu butonunu denedin mi?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 Ekm 2011, 15:31 
Shotokan
Azad, bu ürünleri aldığı ödüllere göre sınıflandırmamak lazım. Ödülü hangi kritere göre verdikleri belli değil. Çok satılıyor diyemi? çok faydalı diyemi? ne amaçla ödül veriliyor belli değil. Yani ödül almış,almamış ayrımına girersen dünyada bu ürün dışında başka ürünlerde var,onları kullanan onca insan ve sporcu kerizmi? :)

Gelelim soruna, Glutamin ve amino asitler zaten proteinin yapı taşı,yani bunlar olmasa ortada protein diye birşeyde olmaz. Hal böyle iken birileri para kazanmanın ekstra yolunu bulmuş,glutamini de ayrıca satmayı akıl etmiş. :) Zaten proteinle birlikte alınan ürünü(Protein içerisinde glutamin mecburen var) ayrıca bir daha satın almanın mantığı yok.

Ha yok dersenki, abi ben 140 kg 60 cm pazulu Olimpia adayıyım, kullandığım steroidlerden ve ilaçlardan dolayı metabolizmam ne bulursa yalayıp yutuyor bu sebeple herşeyi ekstradan, normal bir insanın 10 misli almak zorundayım. İşte seni o zaman anlarım ve "Muhakka al kaçırma" derim. O zamana kadar "Alma gerek yok" diyorum :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Ekm 2011, 10:40 
Azad Kaya
Yeni konu acdim sonra dosya adini yazdim ve sonra paragrafi ama bir turlu olmadi bilmiyorum :D.Shatokan verdigin samimi cevaplar icin tesekkur ediyorum.Su supplement odullerine gelince bir tozu 3 4 sekilde odullendiriyorlar yilin en iyi kas gelisdiricisi en iyi protein tozu ve bunun gibi.Gold standart icerdigi madde acisindan ve imalati konusunda en guven veren marka olarak aldi diye biliyorum yoksa bende dusmem boyle tongalara :D.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 May 2012, 08:56 
PumpPump
Yazı çok bilgilendirici, teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi