BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 11:19

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Çıddırık'ın çıtır güncesi.
İletiTarih: 23 Arl 2011, 09:33 
Çıddırık
:dahiyaneyazi: Sevgili günlüğümmm :dahiyaneyazi:
79 dan sonra 75 i görüce bir kaç haftalık mola vermiştim neyseki arayı çok açmadan tekrar başladım ve şuan 72 kğ cuğum :yesilpapyonlu: :yesilpapyonlu: diyetim 15 günlük ve ben 5.günümdeyim
şuan gayet memnunum protein ağırlıklı besleniyorum ve asla kaçamak yapmıyorum
benimle gurur duyabilirsin Karluk :yesilpapyonlu:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Arl 2011, 21:22 
Çıddırık
Biraz siteyi gezim dedim meğer benim yokluğumda ne çok sohbetler olmuş çıkamadım yav :)) size doyum olmaz canlar ama gidip yürüyüş yapmam lazım:))

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Arl 2011, 23:35 
Karluk
Vay, muhabbet yerine yürümeyi tercih eden bir Çıddırıkla karşı karşıyayız, durum çok ciddi Houston! :)

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Arl 2011, 13:31 
yeşil
Süpersin yavru kuş, takipteyim.
Sen daha çok şeyler başarırsın bunlar senin için ufak tefek işler,seni fit göreceğimiz günler yakındır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Arl 2011, 16:57 
Karluk
"Doğacaktır sana vadettiği günler Hakk'ın / Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın!"

:) Ben de inanıyorum sana Çıddırık

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Arl 2011, 19:39 
dunya_9685
Valla arkadasim sen de cok azimlisin masallah ha gayret dostum

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Arl 2011, 14:53 
Çıddırık
Tam diyetten ve bu zayıflama isteğinden sıkıldığım anda bu mesajlarınız çok iyi geldi valla :sevgigozlugu: Teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve desteğinize :kalbimsenin: emeğimin karşılığını biraz biraz almaya başladım daha yolum uzun :supermanim: kilom 70

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Oca 2012, 01:14 
Çıddırık
Ayy daral geldi valla 1 saatdir facede ve burda bir iki yoruma uyuz ötesi oldum cevap yazıp yazıp siliyorum :siritmak: yokyok okuduğum şeyler normalde bu kadar sinirlendirmez di beni ben ağrasifim demekki bu gece :morgoz:
imzamdaki yazı ile bu günlerde hiç uyuşmuyorum herkez ,herşey bana batıyo ya ortalık kipriylemi dolmuş ne :mrgreen:
gece geçe 1 buçuk saattir fitness yapıyorum kimseye çatmadan gidiyim uyum ben :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 13 Oca 2012, 10:27 
mitokondri
Çıddırık yazdı:
Ayy daral geldi valla 1 saatdir facede ve burda bir iki yoruma uyuz ötesi oldum cevap yazıp yazıp siliyorum :siritmak: yokyok okuduğum şeyler normalde bu kadar sinirlendirmez di beni ben ağrasifim demekki bu gece :morgoz:
imzamdaki yazı ile bu günlerde hiç uyuşmuyorum herkez ,herşey bana batıyo ya ortalık kipriylemi dolmuş ne :mrgreen:
gece geçe 1 buçuk saattir fitness yapıyorum kimseye çatmadan gidiyim uyum ben :P

eveet ilacı bulmuşşun enerjiyi fitnessla at...doooru uykuya:)
face zaten çok tehlikeli insanı anında zıplatabiliyor..o nededi bu neyaptı ..biraz zehirli:)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Şub 2012, 10:31 
Çıddırık
Sevgili günlük :dahiyaneyazi:
uzun zaman oldu sana yazmayalı ama nasıl yazayım hangi yüzle yazayım :hahahaha: bu sahibin hala 70 kg dan 69 a inemedi :yesilpapyonlu: tüüüüüüü deyişini duyar gibiyim :morgoz:
en son karatay kitabını aldım ama hala okumadım :-D sanırım hazır değilim bu gidişle hiçde olmayacam :morgoz:
kendime bir çok kıyafet aldım çoğunluk 42 beden olsada :siritmak: buna şükür hatta teyze ve halalarım özellikle annem zayıflama artık diyorlar kilo bana yakışıyormuş :hahahaha: yoyoyoyoy asla inanmıyorum onlara sen merak etme ben 59 rakamını görmeden ölürsem gözlerim açık gider :D tamam tamam okadarda değil abartmayım :D ama görsem daha iyi olur demi günlügüm ???
ailemde büyük bir kesim çok zayıflamamın bana yakışmayacagını idda ediyor ama ben bizzat görmek istiyorum :kahkaha: Tüm bunları isterken zayıflama adına neler yapıyorsun diye soracak olursan :oops: ama bilirim sen öyle bir şey sormazsın :hahahaha:
neyse benim canım günlügüm site halkı benim delirdigimi düşünmeden ben satırlarıma son vereyim :kahkaha: kendine iyi bak yorum yapmadan gelip seni okumak isteyenleri ısır :P zayıf kızların gelip okumasınada izin verme hata ver :rofl:
görüşürüz :mrgreen:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Şub 2012, 10:44 
Çıddırık
Aaaa bak günlügüm karluk amcan yaşımı yine 26 yapmış :hahahaha: :hahahaha: aksi ,huysuz biri ama çok düşünceli görüyorsun demi :siritmak: yeşil teyzenden hiç haber yok bu aralar en son doğum günümü kutlamış saolsun :yesilpapyonlu: mitokondri amcanın yarışmalarından haberin varmı günlügüm hala spora devam ediyormuki? çok uzak kaldım senden ve siteden haliyle kaçırdım çoğu haberleri :morgoz: anemon kilo verdimi karluk kilo aldımı :hahahaha: haberin olursa söyle emi :hahahaha:
resul napıyor yahu sitenin ileri gelenlerinden biri olarak hiçde ilgilenmiyor bizimle değilmi? ama olsun belli etme sen yinede belki kendi kendine gelip yazar biz söyledikten sonra değeri olmaz çünkü kendinin düşünmesi lazım demi :yesilpapyonlu:
teddy den haberin varmı peki? en son şişman bir kız bulup zayıflatmayı düşünüyordu :hahahaha: gözü kesmedi sanırım :hahahaha:
neyse günlügüm bu sefer gerçekten kaçtım ben az çene bol iş :yesilpapyonlu: soranlara selam söyle cici bak sayfalarına :sevgigozlugu:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Şub 2012, 11:38 
Shotokan
Forumun gediklisi shotokan bu günlükte unutulmuş ha! bir de alın okuyun diye ısrarla bastırdığım "karatay diyeti" kitabı da okunmamış!

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi