BodyTR Forumu

BodyTR Forumu

Zinde Türkiye (ZT) dergisine bağlı bulunan tartışma, sohbet ve paylaşım alanı. Dergiyi okumak için lütfen www.bodytr.com adresini ziyaret ediniz.
Sistem saati: 19 May 2012, 11:18

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 205 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Anemon'un Zayıflama Günlüğü
İletiTarih: 18 Kas 2011, 00:43 
Çıddırık
naber anemon nasıl gidiyo ne hallerdesin canoo

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Oca 2012, 19:39 
anemon
Aaaa Çıddırık 3 aylık geçmişin içinde zor buldum günlüğümü. Deneyimlerimi paylaşacağım da cano son deneyimlerimin eminim sana fayda yerine zararı olacaktır. En son 68,5 kiloyum demiştim ama şimdi 2-3 kilo aldım sanırım. Fakat yakında vücut geliştirmeye başlamak gibi söylediğim insanları hafifçe gülümseten bir planım var. Gülsünler bakalım. Ben dantelden yatak örtüsü yapmış bir hatunum. Vücut geliştirme de yaparım de mi cano ne dersin:) :gozlerineinanamayanerkek:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Şub 2012, 12:56 
anemon
Merhaba arkadaşlar,
Forumu hep okuyorum fakat genelde bir gelişme oldukça yazmayı tercih ediyorum.
Yarın spor salonuna başlıyorum.
Hocayla plan yapacağız, daha önceki deneyimime göre 10 dk yürüme bandı, 10 dk bisiklet daha sonra makinelerle yapılan egzersizere geçiliyor.
Haftada 3 gün çalışacağım, pazartesi ,çarşamba, cuma.
Fakat mazeretim nedeniyle çarşamba günü olan program aksayabilir. O nedenle acaba o günü evde yapabileceğim hareketlere mi ayırsam diyorum. Bu konuda neer önerebilirsiniz. slında aklımda bir çok soru var yeri geldikçe sorarım, deneyimli arkadaşlardan destek bekliyorum. Umarım girişimimin devamı da gelir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Şub 2012, 20:21 
Çıddırık
Spor salonuna gidebilmen ne güzel valla keşke bende gidebilseydim :( her ne kadar spor salonunu evde yaratmaya çalışsamda aletler bana bakıyor ben onlara:) 2.el olarak satmayada kıyamıyorum

Hadi bakalım çokk çokk kolay gelsin sana ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 May 2012, 19:44 
anemon
Bir varmış bir yokmuş, anemonun bir günlüğü varmış, bir yerlerde üstü bir karış toz olmuş, ve anemon tozları silkeleyip yeni bir başlangıç yapmaya karar vermiş. :yasasin:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 May 2012, 21:30 
bambina
anemon yazdı:
Bir varmış bir yokmuş, anemonun bir günlüğü varmış, bir yerlerde üstü bir karış toz olmuş, ve anemon tozları silkeleyip yeni bir başlangıç yapmaya karar vermiş. :yasasin:

Oleyto :))

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2012, 09:05 
yeşil
anemon yazdı:

Hoş geldin anemoncum :sevgigozlugu:
Bundan böyle kim tutar bizi, bi de cıddırık geldi mi kadro tamamdır.
Böyle gezeriz artık buralarda :badici: :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2012, 11:06 
anemon
Bambina, Yeşil merhaba. Aslında genelde forumu okuyorum ama, yazmak için çok zamanım yok, ya da yeni bişeyler yapmadığım için yazmayı çok tercih etmedim diyelim. Bir de İlşaddan rica edelim bayanlar için pembe başlık istiyoruz:) Muhabbetler genelde erkekçe oluyor çünkü:)

Neyse öyle veya böyle buradayım artık. Yeni bir girişim olarak çalıştığım hastanede ağrı ve akupunktur polikliniği var oraya gitmeye karar verdim ve de gittim tabi ki. Tabi ki doktor hemen gel akupunktur takalım demedi, oysa yıllar önce akupunkturu deneyimleyen bir kişi olarak çoook kilo vermiş ve kolaylıkla diyet yapmıştım. Önce kiloma baktı, tiroid veya diabetle ilgili sorunlarım olup olmadığını sordu hayır dedim ama yine de kan tahlillerimi istedi. Tiroid testi, hemogram ve biyokimya dediğimiz işte içinde kan şekeri, kolesterol vs olan testleri istedi. Kanımın hafif düşük çıkması dışında bir sorun yok, fakat kanım yükselmeden akupunktur yapamazmışız. İlaç yazdı filan ve asıl sizin için de geçerli öneriler olabilecek bir takım kurallardan bahsetti. Ve bana dedi ki bu kurallara uy 6 kilo ver sonra akupunktur için randevu vereceğim, şaka gibi de mi :)
Fakat bahsettiği kuralları öğrenince doktora hak verdim.

- Öncelikle her gün 4 litre su içmeliymişim. Bunun 2 bardağı hep yemekten yarım saat önce, 2 bardağı yemekten hemen önce , kalan kısmı da aralarda ki günde 2 bardak bile su içmiyordum kış döneminde. Tuz alımıyla ilgili özellikle kısıtlama yok, yoksa bu kadar çok su tuz alınmadığı takdirde su zehirlenmesi dediğimiz olayı yaratırmış.
- Ve yine her yemekten yarım saat önce 2 tane salatalık yemeliymişim. Salatalık vitamin ve mineral yönünden zengin bir besin olup aynı zamanda tokluk hissi uyandırırmış.
- Yemekler az miktarda yağla yapılacak, şeker kesinlikle yok, proteinle ilgili hiç bir kısıtlama yok
- Lokmalar 20-30 kez çiğnenip öyle yutulacak.
- Yemek tabağa konduktan sonra 1-2 dakika seyredilecek hemen yemeğe geçilmeyecek.
- Günaşırı 45 dakika yürüyüş gibi egzersizler yapılacak, yoga, plates buna dahil değil.
Bana 2 ay sonra 6 kiloyu vermiş olarak seni bekliyorum dedi.
Ben de bugün itibariyle başladım bakalım. Ve kendimi inanılnmaz tok hissediyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2012, 13:13 
Karluk
Anemooon, bu yazıyı "Akupunkturcumun Zayıflamak İçin Söyledikleri" gibi bir başlıkla yazı olarak rica ediyoruuuum veya gidip daha detaylı bilgi alabilirsin, doktorun da ismini veririz kanuni engel yoksa :))

Olma mı?

Bu arada günlüğünün tozlarını silkelemene ben de çok sevindim :) Forumda kadınlar olmasa çekilmez valla, çok böyle düzensiz, pis, bulaşıkların bile yıkanmadığı bakımsız bi yer olurdu :D

Resim

http://www.facebook.com/bodytr.fitness
http://twitter.com/#!/BodyTR

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2012, 17:29 
teddy bear
Forum baya hareketlendi şu sıralar. Anemon da geldi. :)

Bir tek Çıddırık kayıplarda. Bence Çıddırık güney yarım kürede bir yerlerde. Ne de olsa oralarda sonbahar/kış mevsimi var şu an. :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2012, 10:33 
anemon
Karluk yazdı:
Anemooon, bu yazıyı "Akupunkturcumun Zayıflamak İçin Söyledikleri" gibi bir başlıkla yazı olarak rica ediyoruuuum veya gidip daha detaylı bilgi alabilirsin, doktorun da ismini veririz kanuni engel yoksa :))

Olma mı?

Bu arada günlüğünün tozlarını silkelemene ben de çok sevindim :) Forumda kadınlar olmasa çekilmez valla, çok böyle düzensiz, pis, bulaşıkların bile yıkanmadığı bakımsız bi yer olurdu :D

İlşad eğer doktorum kaydedeğer şeyler söylemeye devam eder ve söyledikleri 350 kelimeyi geçerse seve seve yazarım tabiki:)

Yahu forumda bile temizliği biz yapıyoruz, bulaşıkları biz yıkıyoruz ama haksızlık bu:)))

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2012, 10:35 
anemon
teddy bear yazdı:
Forum baya hareketlendi şu sıralar. Anemon da geldi. :)

Bir tek Çıddırık kayıplarda. Bence Çıddırık güney yarım kürede bir yerlerde. Ne de olsa oralarda sonbahar/kış mevsimi var şu an. :P

Yalnız Teddy şu Çıddırık ile ilgili söylediklerinde biraz ima var gibi, yanılıyor muyum? Yaz mı geldi yani?:)))

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2012, 12:05 
teddy bear
anemon yazdı:
Yalnız Teddy şu Çıddırık ile ilgili söylediklerinde biraz ima var gibi, yanılıyor muyum? Yaz mı geldi yani?:)))

En son mesajını Şubat ayında atmış. Bu ayda Güney Yarım Küre yaz mevsimi sürmekteydi. Şimdi bu sıralar Güney Yarım Küre sonbahar/kış mevsimini yaşıyor ve Çıddırık kayıp. Artık sen düşün. :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2012, 14:04 
anemon
teddy bear yazdı:
anemon yazdı:

En son mesajını Şubat ayında atmış. Bu ayda Güney Yarım Küre yaz mevsimi sürmekteydi. Şimdi bu sıralar Güney Yarım Küre sonbahar/kış mevsimini yaşıyor ve Çıddırık kayıp. Artık sen düşün. :P

Bence Çıddırık manken ölçülerinde geri dönecek:)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2012, 18:28 
anemon
Akupunktur hedefli diyetime daha doğrusu yaşam tarzıma devam ediyorum. 2 gün oldu, 1 kilonun biraz üzerinde vermişim. Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Hiç açlık hissetmiyorum ve lokmaları ne kadar çiğnediğimi sayarken yemek yemeyi unutuyorum, çabucak doyuyorum ve yemek yeme sürem eskisinin üç katına çıktı. Salatalık ise mucize gibi bir şey, yemesi keyifli, doyurucu. Bakalım sonucu göreceğiz artık.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 205 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi